WIN: Theatrale Make-up

Gezicht door Vrouwen redactie

Theatrale make-up gaat snel fout, zoals Vrouwen.nl eerder liet zien. Wie het goed doet, kan echter knallend uitpakken voor een feestje. Ben jij er zo een, dan is de make-up van Sugarpill echt iets voor jou. Het merk staat voor uitdagende en uitgesproken make-up en is opgericht door mode-ontwerpster Amy Doan. Ze liet zich voor haar kleding en make-up inspireren door de theatrale looks van underground drag queens. Kortom, make-up met theaterkwaliteit (long lasting, veel pigment en felle kleuren).

WIN!
De Sugarpill Heartbreaker Palette
is helaas afgelopen. Rozjan, gefeliciteerd!


Liever zelf meteen Sugarpill make-up shoppen? Ga naar webwinkel Enchantra.eu en ontvang vanaf maandag 18 juni t/m 8 juli 20% korting op alle producten van Sugarpill Cosmetics met de code SUGARPILL.

Klinkt het merk Sugarpill je bekend in de oren? Dat kan, de producten zaten afgelopen maand in de BeautyBox, een doos bomvol beautyproducten. Wil je voortaan ook als eerste een voorproefje van nieuwe producten van zowel opkomende als gevestigde merken? Dan is de BeautyBox het perfecte maandelijkse cadeautje voor jezelf. Voor €12,50 krijg je elke maand een doos bomvol beautyproducten thuisbezorgd.