Rust tijdens EK dankzij Hyundai

Lifestyle door Vrouwen redactie

Doe mee aan de Facebook actie van Hyundai door een slogan voor het Nederlands elftal te bedenken en maak kans om je man te verassen met een compleet verzorgde reis voor 2 personen naar Nederland-Duitsland tijdens het EK. Zodat jij hem lekker met een vriend op reis kan sturen en thuis het rijk voor je alleen hebt.

Zo’n heerlijk rustige zomer bereik je door een originele slogan te bedenken die het Nederlandse team naar de EK-finale helpt en die in te voeren op de Facebookpagina van Hyundai. Natuurlijk is er ook iets u te winnen waar jij direct iets aan hebt: een bon van Zalando van €500. Als official Partner van EURO2012 verzorgt Hyundai de spelersbussen van de nationale teams. De beste slogan komt op de Oranje bus te staan!

Dus, wil jij een rustige en voetballoze zomer? Bedenk een slogan voor Hyundai, maak kans op 2 kaarten voor de wedstrijd voor hem en een Zalando cheque twv €500,- voor jou! (Vooruit, als je een echte voetballiefhebber bent mag je ook zelf naar de wedstrijd gaan kijken.)

Zo werkt het
Dien je slogan in op de Facebookpagina van Hyundai. ?Een speciale jury van Hyundai maakt op 11 april de tien winnaars bekend die een volledig verzorgde retourvliegreis van Amsterdam naar Charkov in Oekraïne winnen, waar op 13 juni de voetbalkraker Nederland-Duitsland wordt gespeeld.?De UEFA bepaalt op 7 mei de winnende slogan, die daadwerkelijk op de Oranje spelersbus zal verschijnen.

Wil jij je man eens op een andere manier verassen? Ga snel naar de Hyundai Facebookpagina!