Memoires van een vreemdganger deel 6: mijn tactiek

Liefde door Mark

Ik weet dat het niet iets is om trots op te zijn, maar in de loop der jaren ben ik erg gewiekst geworden in het versieren van vrouwen. Ik weet precies hoe ik zowel een vrijgezelle als bezette dame moet benaderen. Sterker nog: het liefst verleid ik een dame die ook gebonden is.Wanneer ik een vrouw wil versieren, vraag ik mezelf altijd af of ik eerlijk ga zijn. Ga ik haar vertellen dat ik een vrouw en kinderen heb? Mijn voorkeur gaat wel uit naar een vrouw die bezet is. Zij zal minder snel meer van mij willen dan iemand die wel single is. Bovendien heeft zij ook wat te verliezen en daarom zal zij net zo discreet zijn als ik. 

Als ik een leuke bezette dame heb gevonden, ga ik niet meteen voor de hoofdprijs. In negentig procent van de gevallen gaat de dame in kwestie voor het eerst vreemd, maar ik ga ze niet pushen om dit te doen. Zij moeten zelf de keuze maken om het te doen. Ik ga ze niet vertellen waarom ze haar partner wel kan bedriegen, maar ik moedig het wel subtiel aan. Ik benoem dat haar huidige relatie wat saai is en grap dat een bepaalde hobby van haar ‘zo’n schattig ding voor stelletjes is’. Hierdoor wil ze zelf vaak ook meer spanning opzoeken.

In eerste instantie heb ik het gewoon leuk met iemand zonder haar overduidelijk te versieren. Ik wil eerst een band met haar opbouwen zodat ons contact niet te oppervlakkig is. Daarna ga ik over op kleine pesterijtjes waarbij ik haar expres aanraak. Pas op het geschikte moment laat ik een stilte vallen, pak ik haar vast bij haar kin en zoen ik haar.

Mensen die weten van mijn avontuurtjes vragen weleens wat ik met mijn trouwring doe, maar die laat ik vaak het liefst om. Wanneer ik mijn ring draag, ziet een vrouw mij als het ware niet meteen als een gevaar en worden ze daarnaast ook minder snel verliefd op me. Ze weten dan nog niet dat ik wat van ze wil en praten dan makkelijker met me. Soms doe ik hem toch maar af wanneer ik een leuke vrijgezelle vrouw ontmoet. Alleen in de zomer moet ik dan wel oppassen dat mijn ring geen afdruk achterlaat. 

Plekken waar ik het liefst niet heenga om vrouwen te versieren zijn de bar of discotheek. Ten eerste omdat ik ’s avonds vaak bij mijn vrouw zit en ten tweede omdat iedereen op die plekken op zoek is. Datingapps gebruik ik ook niet veel. Ik heb wel een tweede prepaid telefoon waar de apps Tinder, Happ’n en Inner Cirle opstaan, maar die gebruik ik alleen als laatste optie. Het is wel een manier om vrouwen te vinden, maar op dat soort apps zijn de meeste mensen toch vrijgezel en gaan ze ervanuit dat ik dat ook ben. Als ik na onze match dan vertel dat ik een vrouw heb, vinden ze me bij voorbaat een klootzak voordat ze me ontmoet hebben.

Het liefst spreek ik een vrouw overdag aan, in een koffietentje of een winkel. Ik wil haar het idee geven dat onze ontmoeting toeval is en dat het echt zo had moeten zijn. Ik spreek veel liever iemand aan in de supermarkt. Met een smoes als: ‘Hey, weet jij waar de ketchup ligt?’, is een praatje al snel begonnen. We raken aan de praat en hebben het gezellig waardoor de vrouw het gevoel heeft dat onze ontmoeting een speling van het lot was. Omdat het zo bijzonder is dat wij elkaar zo ‘random’ in de supermarkt hebben ontmoet, voelt ze zich vaak minder bezwaard om vreemd te gaan.

Misschien klinkt bovenstaande als iets wat toch niet zou werken? Maar dat blijkt dus wel zo te zijn. Nog nooit heeft een vrouw mij afgewezen terwijl ik het probeerde. Het heeft zelfs een keer gewerkt bij een vrouw die samen met haar vriend ergens was, maar daarover vertel ik meer in mijn volgende column.  


Mark (37) heeft het allemaal: een fantastische baan, twee lieve kinderen en een mooie, zorgzame vrouw. Alleen over zijn seksleven valt te wensen over. In zijn wekelijkse column praat Mark je bij over zijn buitenechtelijke avontuurtjes. En dat zijn er best wat.  

Lees ook: 

Memoires van een vreemdganger deel 1: Het eerste avontuur 
Memoires van een vreemdganger deel 2: De sexy overbuurvrouw
Memoires van een vreemdganger deel 3: Mijn jarenlange affaire met de buurvrouw
Memoires van een vreemdganger deel 4: Het triootje 
Memoires van een vreemdganger deel 5: Waarom ik mijn vrouw bedrieg

Dit artikel verscheen eerder op Ze.nl.