8 tips om beter in bed te worden

Liefde door Joantien
Seksen is leuk en iedereen kan het, maar… Het wordt nóg leuker als je er heel goed in wordt! Dus, waar wacht je nog op? Maak gebruik van de lange herfstnachten, sleep je lief al vroeg de slaapkamer in en ga lekker aan de slag. 

Tuurlijk, seks is over het algemeen leuk, soms heb je misschien wat minder zin, maar à la. Maar weet je dat het veel beter kan? En dat je door je seksleven te verbeteren, ook je relatie een boost kunt geven? Vet handig, twee vliegen in één klap. Je moet er gewoon je nieuwe hobby van maken. Klinkt raar, maar door er veel mee bezig te zijn, krijg je veel meer zin. En word je er beter in. Dus, sleep je liefste de slaapkamer in (in een leuk pakje, als je wilt) en geniet van elkaar, terwijl het buiten stormt en regent, door heerlijk tussen de lakens te keer te gaan. Yihaaaa!! 
 


1. Wat doe je als je ergens goed in wilt worden? Dan ga je oefenen en erover lezen. Het is net als bij een ‘gewone’ nieuwe hobby eigenlijk. Wil je beter worden in koken, dan ga je ook én meer koken én op internet lezen over koken. Nou, dat gaan we nu ook doen. Er is op het world wide web ontzettend veel te lezen over seks natuurlijk. Ga bijvoorbeeld eens op zoek naar een paar nieuwe standjes die je nog niet kende (oefenen!!) en bestel online eens wat (nieuwe) speeltjes. Of tantra? Misschien is dat wat? 
 
2. Zorg dat je er de hele dag mee bezig bent. Nou ja, de hele dag is misschien wat veel (als er ook nog gewerkt moet worden), maar door tijdens de lunchpauze te fantaseren over spannende seks en op de wc je liefste al een spannend appje te sturen over vanavond, krijgen jij en hij al veel meer zin. Eenmaal thuis vertel je je lover tijdens het voorspel dan wat je allemaal met hem van plan bent, maar als hij dan hitsig wordt, houd je hem af en spreek je hem streng toe. En hier heel lang mee doorgaan tot dat ‘ie bijna gek wordt. Werkt altijd.
 
3. De beste seks heb je… Door niet te seksen. Nou ja, jullie doen ‘het’ bijna, maar jullie spreken van te voren af dat je het dan op het allerlaatst steeds nét niet doet. Superspannend. Ook zo lang mogelijk volhouden, beste orgasmes voor jullie allebei gegarandeerd!
 
4. Nog extremer, wel effectief: ga een paar dagen weg. Met vriendinnen een weekendje naar een leuke stad bijvoorbeeld. Maar blijf wel steeds met je vriend appen. Over hoe leuk en lief hij is en over wat jullie allemaal gaan doen als je weer thuis bent. Wedden dat hij je de kleren van het lijf scheurt op het moment dat ‘ie de voordeur opendoet als je weer thuiskomt? Goed zo. 
 
5. Ga samen douchen. Komen jullie allebei in de mood én je voelt je lekker fris, waardoor je niet in een halve kramp hoeft te schieten als hij opeens het plan heeft opgevat je down under te verwennen. Onzekerheid is namelijk killing voor lekkere seks…
 
 
6. Over onzekerheid gesproken: zorg dat je af en toe wat aan sport doet en koop om de zoveel tijd weer eens een leuk, sexy setje. Push up, zodat het lijkt alsof je echt dubbel D hebt. Daar voel je je sexy in als je je langzaam voor hem uitkleedt en het motto is: hoe sexyer jij je voelt, hoe leuker de seks meestal is. 
 
7. Maar bedenk ook: iedereen heeft wel eens een pukkel op z’n bil. Of uitslag van het scheren. Of wat dan ook. Hij ook. En jij vindt het áltijd erger dan hij. Want stel hij heeft ergens een pukkel, dan vind je hem toch ook nog steeds lekker? Juist. Dus stop met piekeren daarover. Stop sowieso met piekeren. Ga je geen zorgen maken over je werk, als jullie net lekker bezig zijn, of over dat rotgesprek met je moeder laatst. Het beste om piekeren tegen te gaan, is om je aandacht op hem te richten. Hoe kan ik hem verwennen? Wat vindt hij lekker? Hoe reageert hij daar en daar op? Of spreek het uit waar je mee zit. Ook als je ergens mee zit wat hij heeft gedaan. Iets stoms. Want als dat je dwarszit, heb je meestal geen fijne seks. Euhm, niet op het moment dat ‘ie bijna klaarkomt natuurlijk, liever als jullie nog niet zijn begonnen :)  
 
8. O, en als laatste tip: zet eens een lekker muziekje op. Of heel harde, bombastische klassieke muziek. Een opera bijvoorbeeld. Succes gegarandeerd! Want het is dan net alsof je in een film speelt en jullie de twee sexyst acteur en actrice ever zijn, die het hier heel hard met elkaar doen. Wraaawh! 

Heb jij nog een leuke sekstip? Laat het ons weten!