Sekshoroscoop week 25: 19 juni t/m 25 juni

Liefde door Redactie Ze.nl
1 van 4

Ben je benieuwd wat de erotische sterren deze week voor jou in petto hebben? Mooi, want Ze.nl presenteert je wekelijks jouw sekshoroscoop. Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Lees snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 25.

 

Sekshoroscoop week 25

 

Ram - 21 maart t/m 20 april

Reken maar op heel veel spontane avontuurtjes deze week. De erotische verleidingen liggen voor het oprapen en ze weten al jouw zintuigen te prikkelen. Je bent absoluut geen groentje op seksueel gebied, maar jij gaat orgasmes beleven waarvan je alleen nog maar hebt kunnen dromen!

Stier - 21 april t/m 21 mei

Deze week staat voor jou in het teken van romantiek. Picknicks in het park, zwoele zomeravond dinertjes op het terras en gepassioneerde seks tot in de vroege uurtjes. Dit wordt een week to remember!

Tweelingen - 22 mei t/m 21 juni

Jij bent niet te houden deze week, Tweelingen! Je gaat tekeer als een losgeslagen konijn en kunt er geen genoeg van krijgen. Probeer eens wat meer tijd aan het voorspel te besteden. Wedden dat je orgasme daar nóg intenser van wordt?