Een lesje: deepthroaten doe je zo

Liefde door Redactie Ze.nl

Deepthroaten, jawel, ook wel -ahum- keelneuken genoemd. Laten we even vooropstellen dat niet iedereen in één keer in staat is te deepthroaten. Deze techniek vergt heel wat oefening, máár: oefening baart kunst. Zéker na dit lesje deepthroaten. Het vergt een beetje doorzettingsvermogen maar dan heb je ook wat, namelijk een uiterst blije vriend (of scharrel).Wil jij jouw vriend of scharrel tot een spetterend hoogtepunt brengen, dan is deepthroaten het overwegen waard. Vele dames onder ons denken dat zoiets niet volledig tot achterin de keel kan komen. Is dat waar? Nee. Het kan wel degelijk. Zet je zorgen dus aan de kant en gaan met die banaan (letterlijk en figuurlijk).

Voorbereidingen treffen
Zorg dat je ontspannen bent en misschien een beetje glijmiddel bij de hand hebt. Speeksel werkt ook, maar je mag de natuur best een handje helpen en overstappen op glijmiddel. Gebruik er wel eentje op waterbasis die niet ruikt of smaakt.

De houding
Sta je op het punt je vriend (of wie dan ook) een deepthroat te geven, zorg dan dat je een ontspannen houding aanneemt waarbij je met je hoofd naar achteren kunt gaan. Doe je het voor de eerste keer, dan is een gek standje misschien nog ietwat teveel gevraagd, maar nogmaals: oefening baart kunst. Alles op zijn tijd.

“Zeg eens aaah”
Steek je tong een stukje uit. Het moet net zo voelen als bij de huisarts wanneer hij je vraagt ‘aaah’ te zeggen. Als je dat doet, komt je tong plat te liggen en maak je ruimte in je keel. Maak vervolgens je keel vrij net als wanneer je gaapt. Misschien wat tegenstrijdig, maar ontspan je keel niet maar span hem juist aan. Zo vergroot je je keelgat en vermijd je kokhalzen. Wel zo fijn, toch? Neem vervolgens een goede hap adem en laat zijn jongeheer tot achterin je keel glijden. Herhaal dit een aantal keer. Je zult hoogstwaarschijnlijk een punt bereiken waarop jij denkt dat je over je nek gaat, maar ook jij kunt dit dus doorzettingsvermogen is een pre.

Have fun vanavond!Lees ook:
Ze’s sekswoordenboek: pegging