Beauty / Haar
Haar

Vijf originele manieren om je haar op te steken

Reageer 0

Soms heb je even geen zin om uren in de weer te moeten met dat haar. Het liefst gooi je die haren gewoon lekker in een knot. Er zijn natuurlijk wel een hoop manieren om dat op een mooie manier te doen en wij hebben er vijf voor jullie verzameld. Enjoy!Classy & casual

Terwijl dit kapsel casual en super easy is, is het tegelijkertijd ook classy. Heb je even geen zin en tijd in veel gedoe met je haar, kam je haren dan strak naar achteren en maak het vast met een knotje. Super simpel maar oh zo leuk.
 

 

Love a low bun! 💛 #Repost @_ju_be_ with @repostapp ・・・ Almost perfectly neat #hair #bun

Een foto die door fun.with.buns is geplaatst op


Terug van weggeweest
Hoera! De knotjes van de jaren ‘90 zijn weer terug van weggeweest. Op het internet zijn talloze creaties te vinden maar onderstaand kapsel vinden wij toch wel echt de mooiste van allemaal. Ook weer in een handomdraai (letterlijk) te maken.
 


Speels
Deze ziet er misschien ietwat ingewikkeld uit, maar oefening baart kunst. Uiteindelijk heb je ook deze in een handomdraai klaar. Onderaan zijn de vlechtjes opgerold tot twee knotjes. Ze blijven leuk en speels.
 


Hello pretty bun
Dit kapsel kan echt iedereen maken. Je haar strak naar achter, een plukje overlaten, elastiekje erom, knot maken, even vlechten, eromheen wikkelen en voila: kind kan de was doen. Heel makkelijk maar toch sierlijk en een beetje chique.
 


Vlechten maar!
Heerlijk is het om je haren in een makkelijke knot te gooien. Geen vervelende plukjes in je gezicht tijdens het werken. Maar dan is het wel zo leuk er toch nog iets sierlijks van te maken. Met onderstaand kapsel is dat zo gedaan.
 

 

#redhead #redhair #braid #bun #hairstyle #ididmyhair #crazybeautiful #beautiful #hairgoals #neckline #updo

Een foto die is geplaatst door Crazy / Beautiful (@crazy.beauitful.happy) op

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen