Mama / Zwanger
Zwanger

Onzichtbaar en handsfree kolven terwijl je doorwerkt: het kan binnenkort

Reageer 0

Iedereen die weleens gekolfd heeft kan erover meepraten: het is een pijnlijk, luid, ongemakkelijk en vooral zeer oncharmant gebeuren. En misschien nog wel vervelender is dat kolven behoorlijk tijdrovend is. Elke dag moet om de paar uur alles stopgezet worden wanneer de kolfplicht roept. Handsfree kolven bestond al, maar om met twee gigantische units aan je borsten door te werken… Nou nee. Gelukkig is dat binnenkort verleden tijd!

Willow, een bedrijf gevestigd in Silicon Valley, wil hier verandering in brengen met hun ‘smart wearable breast pump’. Deze twee druppelvormige apparaten passen precies in de beha van een vrouw en kolft geluidloos waarbij er geen onhandige buisjes en pompjes nodig zijn. Ideaal voor vrouwen die gewoon door willen gaan met hun dagelijkse bezigheden tijdens het kolven.

In beide pompjes zit een zakje die de melk opvangt. Daarbij kan het apparaat, dat uit drie delen bestaat, ook gewoon in de afwasmachine. De Willow loopt op batterijen, die om de paar dagen verwisselt moeten worden. Daarbij kun je een bijbehorende app downloaden die precies laat zien hoeveel melk en hoe vaak er gekolfd is. Willow houdt hiermee een heel logboek voor je bij.

Willow komt binnenkort op de markt en zal voor $430 verkocht worden. 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen