De verrassende reden waarom wij vaker kunnen klaarkomen dan mannen

Intiem door Redactie Ze.nl

Het is vrij eenvoudig te bedenken waarom vrouwen vaker sneller elkaar klaar kunnen komen dan mannen. Mannen hebben eeeeeven de tijd nodig om de boel weer... ehm... op te laden, om het zo maar even te zetten. Maar dat is niet de enige reden waarom het ons vrouwen lukt om vaker achter elkaar tot een climax te komen. 

Wetenschappers van de International Society for the Study of Women’s Sexual Health hebben bij maar liefst tweeduizend vrouwen onderzoek gedaan naar hun orgasmes. Vrouwen werden bestudeerd terwijl zij de hand aan zichzelf sloegen. Wat blijkt? Wij kunnen vaker achter elkaar komen doordat we steeds een andere plek stimuleren. Doordat wij meerdere plekken hebben die gestimuleerd kunnen worden om klaar te komen, hebben we veel meer kans op veelvuldig klaarkomen dan de mannen. Gna-gna.

Stiekem wisten wij dit natuurlijk al: herhaaldelijk op dezelfde plek 'bevredigd' worden heeft het welbekende schuurpapier-effect tot gevolg en let's face it: daar zijn wij nog nooit mee tot een prettig einde gekomen. Dus mannen, als jullie dit lezen: tijd om eens creatief aan de slag te gaan. Thanks.

via GIPHY