Met deze wijn maak je januari stukken leuker (+WIN)

Lege bankrekeningen, koud winterweer en mislukte voornemens krijgen jouw januarimaand niet klein dit jaar. Zeker niet met Frizini in je glas, de sprankelende wijn van Canei. December een feestmaand? Januari plak je er gewoon moeiteloos aan vast. Move over glühwein, here comes Canei!

Het hoeft buiten geen 25 graden te zijn voor een fris glas Canei. De friszoete wijnen zijn ook heerlijk om te drinken tijdens de donkere wintermaanden. Bang dat het je gaat vervelen? Nergens voor nodig: met de smaken Strawberry, Peach, Forest Fruit, Pear, Passion Fruit en Mango is er genoeg om uit te proberen. Een feest voor je zintuigen!

Winnen

Het einde van de feestmaand komt langzaam in zicht, maar dat is geen reden om de party shoes weer stof te laten happen onderin je kledingkast. Canei geeft daarom party pakketten weg: genoeg reden voor nóg een feestje! Wat moet je doen om kans te maken? Koop een van de Canei Frizini varianten en voer de unieke code die op de nekhanger staat in op www.caneiseasonsparkle.nl. Laat je gegevens achter en maak kans op 1 van de prijzen.

Onder 18? Geen alcohol!