De fijnste beautyhacks met vaseline

Beauty door Chiara

De winter zorgt niet alleen voor een droge huid, maar ook onze lippen zijn net zo droog als de Sahara. Iedere vrouw weet dat vaseline wonderen verricht en heeft dan ook altijd een potje in haar tas of in haar badkamerkastje. Een likje van dit magische goedje en jouw lipjes zijn weer smooth. Maar je kunt dit wondermiddel ook voor andere dingen gebruiken. 

… Gespleten haarpunten? Met een beetje petroleum op je doffe puntjes lijkt het alsof jij net naar kapper bent geweest. Hello shiny lokken!

… Heb jij last van droge plekken of eczeem op je huid? Smeer er wat vaseline op! Voelt jouw hele lichaam droog aan? Meng een likje vaseline met je bodylotion en smeer jezelf goed in. Een zachte en soepele huid gegarandeerd!

… Nog steeds last van een droge huid? Meng wat vaseline met zeezout, scub je huid hier goed mee en jij hebt binnen no time weer een babyhuidje! 

… Vochtarme voeten of handen? Smeer een dikke laag op je droge lichaam voor het slapengaan en trek sokken en handschoenen aan. Wanneer jij wakker wordt voelen jouw handen en voeten zijdezacht aan.

… Nagels lakken kan een hoop frustratie met zich meebrengen, vooral wanneer je uitschiet. Om te voorkomen dat jij de overtollige nagellak eraf moet boenen, kun je een beetje vaseline op de huid rondom je nagels smeren. Uitschieters zijn hierdoor verleden tijd. 

… Ga jij zelf aan de slag met haarverf? Apply a bit of vaseline rondom je haargrens om te voorkomen dat ook jouw voorhoofd een nieuw kleurtje krijgt.

…. Smeer voor jij je bed instapt een beetje vaseline op je wimpers. Jouw lashes zien er de volgende een stuk voller uit. Jij hebt geen extensions meer nodig!

… Een nieuwe look creëren met je oogschaduw? Breng een dun laagje vaseline aan over je oogschaduw voor een shiny wet look. Als jij je blush of je oogschaduw mengt met een beetje vaseline heb je ook een nieuwe lipgloss gecreëerd. Vaseline is trouwens ook een goede extra highlighter! 

… Make-up of nepwimpers zijn goed te verwijderen met een ietsiepietsie vaseline. Ook als je per ongeluk wat make-up op je kleding hebt gemorst kun je dit cleanen met dit fijne goedje.

Running out of eyebrow gel? Vaseline does the same trick! Of juist last van ongewenste haartjes? Vaseline is een goede scheergelvervanger!

… Om langer te genieten van je parfum, kun je vaseline aanbrengen op de plekjes waar jij je favoriete geurtje sprayt.

Waarvoor gebruik jij vaseline?