Weinig energie? Dit sapje geeft jou een enorme boost!

Vrije tijd door Chiara

Fruit, groenten, speltbrood, volkoren pasta, lijnzaad, chiazaad, gojibessen… Healthy food is een heuse trend en het lijstje aan producten die bijdragen aan onze healthy lifestyle lijkt oneindig. Onze keukenkastjes en koelkasten staan propvol met de gezondste producten.

We geven flink wat poen uit om fit te worden en te blijven. Als kleine meisjes hadden we nooit gedacht dat we ooit zouden genieten van verse groenten en magere yoghurt. En al helemaal niet dat we zouden ontbijten met een boerenkool-spinazie smoothie. Toch zijn er aardig wat vrouwen die hun ochtend starten met een verse smoothie. Wat is er nu fijner dan wat fruit, groenten, melk, vruchtensap of yoghurt in de blender gooien, op een knopje drukken en smullen maar?! Gezond, snel, simpel, vers en heel erg lekker!

Spannend ingrediënt

Nu zijn we al bekend met tal van ingrediënten die we in onze smoothie kunnen deponeren om het beste uit onszelf te halen. Maar een bekende personal trainer, Tracy, komt met een wel heel bijzondere aanbeveling om ons dagelijkse sapje extra aan te vullen. Sterker nog, deze 29-jarige fitgirl zweert bij dit goedje, omdat het je volgens haar enorm veel energie geeft en je immuunsysteem hierdoor een enorme boost krijgt.

Tracy zegt zelfs: "Ik voelde me een tijdje down en ik had geen energie, maar nu voel ik me top en mijn mood is zoveel beter!" Dit komt volgens haar omdat dit sapje enorm veel mineralen en vitaminen bevat die je happy mood enorm bevorderen. Nu wil jij vast weten waar wij het over hebben. Om niet in shock te raken of van je stoel af te glijden verzoeken wij je vriendelijk om je mentaal voor te bereiden op het antwoord. Het is namelijk geen lijnzaad, geen chiazaad maar …. *tromgeroffel*... echt zaad. Juist ja, sperma.

What about the taste?!
De fitnessfanaat ontvangt dan ook drie keer per week lovejuice van haar beste vriend waar ze een smoothie van maakt voor ze aan haar drukke dag begint. Can we all take a moment…. Oké, wij moesten ook even bijkomen van dit idee. Heel leuk en aardig hoor, sperma in je smoothie. But what about the taste?

Tracy geeft toe dat haar beste vriend zijn lichaamssap elke dag anders smaakt, afhankelijk van wat hij heeft gegeten. “Wanneer hij bijvoorbeeld alcohol heeft gedronken, of iets met een sterke smaak, zoals asperges, vraag ik wel even of hij dit wil melden. Dan drink ik het niet puur." Ananas en munt verdoezelen de smaak volgens de fitnessgoeroe. En als je wat noten, bananen en amandelmelk toevoegt aan het zaad heb je zelfs een nog betere oppepper.” Maar deze fitgirl neemt af en toe liever gewoon een lepeltje cum. EWWWWWWWWWW!

Zou jij je lover of beste vriend lief aankijken om drie keer per week zijn zaad te lozen in jouw blender?