Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Met deze kerstballen kom jij binnen no time in de feeststemming!

‘Oh denneboom, oh denneboom, wat zijn jouw takken wonderschoon.’ En om ze nog mooier te maken, versieren wij ze maar al te graag! Voor welke stijl ga dit jaar? Alle kleuren van de regenboog, lekker in unicornstijl? Of de standaard kerstkleuren rood, goud en groen?

Het allerleukste aan kerstmis is misschien toch wel het omtoveren van je huis in een echte kerstwalhalla. De schitterende kerstballen, romantische lichtjes en glitter en glamour in elke hoek van de kamer maken ons nu eenmaal heel blij.

Een feestje op zich
Omdat ons appartementje versieren een feestje op zich is, gaat dit natuurlijk gepaard met gezellige kerstdeuntjes, overheerlijke versnaperingen, de gekste kerstmutsen en onze liefste familie en vrienden. Een feestje in zo’n warme en gezellige sfeer verdient natuurlijk een heus proost-momentje. Flessen champagne of warme chocomelk met rode wijn zijn zo cliché… Dus wat nu?

Alcoholisch tintje
Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een kerstboom van wijn (of een ander willekeurig drankje) flessen te creëren. Maar er gaat volgens ons niets boven een echte dennenboom. Alhoewel de geur van wijn ons erg vrolijk maakt, brengt niets ons meer in de kerstsferen dan de geur van een echte boom. Sowieso is het best moeilijk om een glaasje alcohol in te schenken zonder je creatie te ruïneren. Pickering’s Gin begreep dit probleempje maar al te goed en kwam met een briljant idee. Het merk heeft namelijk een eigen collectie kerstballen ontworpen die bestaat uit kleurrijke glazen ballen filled with... *tromgeroffel*... GIN!

Christmas came early this year! Dus vergeet lastige ontwerpen, en och die adventskalenders zijn ook so overrated! Met vier boxen van dit geweldige ontwerp (in één pakketje zitten zes kerstballen) heb jij jouw eigen magische adventskalender in je boom hangen. Creatief, gezellig EN heel smakelijk! Dus… Ben jij er al helemaal uit en wordt jouw kerststijl dit jaar ‘GT’ (lees gin tonic)?! Sla dan snel hier jouw voorraad kerstballen in!

In welke stijl versier jij de kerstboom dit jaar?