Dit wist je nog niet over Gilmore Girls

Vrije tijd door Vrouwen redactie

We tellen de dagen, uren en seconden af naar vrijdag 25 november. De dag waarop de nieuwe afleveringen van Gilmore Girls eindelijk op Netflix komen. Om het wachten wat draaglijker te maken, lees je hier een paar leuke feitjes over Gilmore Girls die je vast nog niet wist.

Luke’s diner zou eerst in handen zijn van een vrouw
Voordat de producers Scott Patterson (Luke) de rol gaven als de eigenaar van Luke’s diner, zou die rol eerst naar een vrouw gaan. Maar de producenten vonden dat er niet genoeg testosteron in de serie was en besloten daarom dat een man de eigenaar moest zijn van Luke’s diner.

Jackson en Luke zouden maar in een paar afleveringen van Gilmore Girls te zien zijn
Volgens acteur Jackson Douglas (die Jackson Belville speelde), was het originele plan dat hij slechts een gastrol zou hebben in de serie. Maar toen bedenker Amy Sherman-Palladino de chemie zag tussen hem en Melissa McCarthy (Sookie), twijfelde ze geen moment en gaf ze Jackson een vaste rol in de serie. Hetzelfde geldt voor Scott Patterson (Luke). Hij zou alleen maar in de pilotaflevering te zien zijn, maar ook hij had een geweldige chemie met zijn tegenspeelster (Lauren Graham) waardoor hij een vaste rol kreeg.

Lees nog 14 dingen die je nog niet wist over Gilmore Girls op Fashionscene.nl

Bron