Deze film wil je zien: La La Land (+ WIN)

Winacties door Sascha

Yes! Het is eindelijk weer tijd voor een heerlijke romantische film. Wat is er nou fijner dan op een rainy day lekker onderuit zakken in de bioscoop met een gigantische bak popcorn. Wij hebben een fantastische filmtip voor jou: La La Land!

Het is een heerlijke zwijmelfilm en daar kunnen wij vrouwen natuurlijk nooit genoeg van krijgen. Maar dat is absoluut nog niet alles, je kunt namelijk ook nog eens 126 minuten lang genieten van Ryan Gosling. Geen probleem, right? Ook de fantastische actrice Emma Stone is niet te missen in deze fijne film.

La La Land

De romantische dramedy-musicalfilm vertelt het verhaal van een serveerster, genaamd Mia. Tussen het serveren van de koffies door droomt ze ervan om actrice te worden, maar ondanks de eindeloze audities boekt ze geen succes. Samen met haar geliefde, jazzmuzikant Sebastian, treedt ze regelmatig op in kleine bruine kroegen. Beetje bij beetje verwerven ze steeds meer faam, maar het succes drijft hen ook geleidelijk uit elkaar. Het tweetal wordt geconfronteerd met keuzes die hun relatie doen wankelen en hun dromen op het spel zetten.

WIN WIN WIN

Kun niet wachten om deze film in de bioscoop te bewonderen? Dan kunnen wij jou hoogstwaarschijnlijk heel erg blij maken, het is namelijk groot feest! Wij mogen 8x2 kaartjes weggeven voor La La Land! Ben jij de gelukkige winnaar van deze kaartjes? Dan ontvang je ook nog eens een fleecedeken en een slaapmasker. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is klikken op de meedoen-button!

La La Land draait vanaf 22 december in de bioscoop en meer informatie over deze film is de vinden op www.lalalanddefilm.nl! Ben je benieuwd naar de trailer? Bekijk hem dan hier!

Met wie zou jij naar deze film willen?