Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Bioskaartjes voor Walk of Shame

We tipten je er al eerder over, de nieuw romcom Walk of Shame. Voor iedereen die weet hoe het is om the morning after in je uitgaansoutfit met ongekamde haren op werk te verschijnen, hebben wij goed nieuws. Ze.nl mag namelijk bioskaartjes weggeven!

Want ook al hang je liever lurkend aan de tap in je favoriete kroeg, soms is een lekker filmavondje ook best lekker. En met wie kun je dat nou beter doen dan met je stapvriendinnetjes? Een film waar jullie gegarandeerd van in een scheur liggen, is de film Walk of Shame. De hoofdrolspeelster, Meghan, heeft al in geen jaren een club van binnen gezien en wordt door haar vriendinnen op een goede avond meegesleurd. De volgende ochtend wordt ze wakker in een vreemd bed en moet ze in haar uitgaansoutfit de straat op. Ai, awkward.


Waar gaat Walk of Shame over?
Om even je geheugen op te frissen, Walk of Shame heeft alles wat je nodig hebt voor een goede romcom. Een vrouw met problemen, een hilarische zoektocht en een hete man met ontbloot bovenlijf. Met maar acht uur om de droombaan van haar leven binnen te slepen, lijkt de toekomst van Meghan, een jonge nieuwsreporter in Amerika, in duigen te vallen. De paar uur die hieraan voorafgingen, bestonden uit een mix van liters drank, een knappe wildvreemde man met wie ze in bed belandt en een lange weg naar huis die ze lopend, zonder telefoon en zonder portemonnee, moet afleggen. Onderweg wordt ze ook nog eens van tippelen beschuldigd en slaat ze op de vlucht met een crimineel. 


Winnen!
Het mooie van dit alles is dat jij gratis en voor niks de film mag bijwonen. Want wij geven 8x2 bioscoopkaartjes weg voor jou en je allerbeste stapmaatje - of je lover als je die krijgt meegesleurd! Wat je daarvoor moet doen? 

Klik hieronder op de meedoenbutton. Is dat het? Eigenlijk wel, maar je maakt nog veel meer kans als je jouw Walk of Shame-momentje deelt op Facebook of Twitter. Dat doe je zo. Vermeld de kleur van je outfit die jij droeg tijdens jouw walk of shame, vertel wat je had gedronken die bewuste avond en zet er ook bij in welke stad je liep. Dus bijvoorbeeld: Geel, tequila, Amsterdam. Deel deze drie woorden met de hashtag #walkofshame en wie weet houd jij aan jouw gênante moment een leuk filmavondje over!


En om je op weg te helpen, delen we even de Walk of Shame-momentjes van de Ze-redactie. Algemene tip: ga nooit aan de goedkope wijn en blijf uit de buurt van de kroeg waar je de barman kent.
  • Karin: Zwart, vieze wodka lime, Utrecht
  • Fleur: Zwart, droge witte goedkope wijn, Utrecht
  • Kimberly: Oranje, vieze hoofdpijnwijn, Nijmegen
  • Marleen: Blauwe glitters, sambuca, Amsterdam
Wat is jouw ergste walk of shame?