Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Boek Olijven met oregano

Aangezien het nu weer guur en koud wordt buiten, is niets fijner dan om op zondagochtend / middag / avond in bed te liggen met een goed boek. Ze.nl mag 10 exemplaren weggeven van Olijven met oregano!

Synopsis
Rosie, Addolorata, Lou en Toni huren elke drie jaar een villa in een warm land. De jaren verstrijken en de Villa Girls houden vol, of het leven nu meezit of niet. Als de vier naar Italië afreizen ontmoeten ze daar Enzo, en Rosie wordt halsoverkop verliefd. Maar Enzo blijkt zo zijn geheimen te hebben, en Rosie komt thuis met een gebroken hart. Ze denkt zeker te weten dat ze hem nooit meer zal zien. Maar het lot bepaalt anders - een handje geholpen door haar vriendinnen...

Over de auteur
Nicky Pellegrino (1964) is een Engelse auteur met Italiaanse roots. Ze groeide op in Engeland, maar bracht als kind alle vakanties in Zuid-Italië door. Haar inspiratie voor haar boeken haalt ze uit deze vakanties. Nicky is getrouwd met een Nieuw-Zeelander en is naar Nieuw-Zeeland geëmigreerd, waar ze nog altijd woont. Ze heeft als redacteur bij een vrouwenmagazine gewerkt, maar werkt momenteel als freelance journalist. Ze gaat nog vaak terug naar Italië om ?de beste mozzarella? te eten.

Winnen
Ze.nl mag 10 exemplaren weggeven van het boek Olijven met oregano. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 8 oktober 2012.

Geen zin om te wachten tot je gewonnen hebt? Bestel het boek dan alvast op bol.com! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl.