WIN: Mooie kroonluchter

Winacties door Redactie Ze.nl
Een mooie lamp en goed licht is de perfecte finishing touch voor je appartementje/villa. Het kan je net die chique uitstraling geven waar je naar op zoek was. Ze.nl mag drie mooie kroonluchters van Rietveld Lampen & Verlichting weggeven!

Licht kan de sfeer in je woonkamer bepalen, het is dus belangrijk om een lamp met de juiste uitstraling en het beste licht op een goede plek te hebben. Rietveld Lampen & Verlichting kan je hierbij van advies voorzien voor binnenlampen, maar ook voor buitenlampen. Kies bijvoorbeeld voor een staande of hangende lamp, of verlicht je terras met strakke, weerbestendige spots. Het ruime assortiment van Rietveld Lampen & Verlichting is ook online verkrijgbaar, dus shop lekker vanuit je luie stoel! Als je voor 3 uur 's middags bestelt met iDeal heb je 'm de eerstvolgende werkdag al in huis. En je betaalt geen verzendkosten!
Winnen

Kan jouw appartementje wel een shiny nieuwe lamp gebruiken? Ze.nl mag drie van bovenstaande kroonluchters t.w.v. ? 99,- per stuk weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 4 oktober 2012.