WIN: Nieuwe make-upcollectie van Estée Lauder

Winacties door Redactie Ze.nl

Wij houden allemaal van een glimmertje op onze snoetjes. En al helemaal van een glimmertje uit de Pure Color Vivid Shine make-up collectie van Estée Lauder! Ze.nl mag maar liefst 10 make-up sets t.w.v. ? 70,- per stuk van dit high end merk weggeven!

Opvallend en spectaculair of zacht en helder; de de Pure Color Vivid Shine collectie van Estée Lauder is een sprekende lijn voor vrouwen en make-upartiesten die hun liefde voor kleur volop willen beleven.


Ogen

De nieuwe Pure Color Gelée Powder Eyeshadow met de True Vision?-technologie versterkt de kleuren met een glanzende metallic finish voor een duurzaam effect. Met één simpele applicatie breng je een oogschaduw aan die niet barst of vervaagt. De kleurschakeringen gaan van eenvoudig mat tot hoogglans. En afhankelijk van of je het product droog of vochtig aanbrengt, krijg je een ander resultaat. De oogschaduw houdt tot acht uur lang, zonder te vervagen, te schilferen of in de plooitjes te gaan zitten!

Lippen
De Pure Color Vivid Shine Lipsticks combineren levendige kleur en glans voor een schitterende spiegelachtige finish. De lipsticks zijn verkrijgbaar in veel verleidelijke kleuren, variërend van helder tot gesublimeerd. Door de nieuwe hydraterende textuur neemt de vochtinbreng in de lippen in vier weken tijd met 23% toe!


De lippen krijgen een verfijnde, aantrekkelijke glans die urenlang houdt. Met natuurlijk blijvende dekking in alle kleuren. Kijk voor meer informatie over de collectie op de website en Facebook van Estée Lauder.

Winnen
Ze.nl mag een aantal Pure Color Vidid Shine make-upsets van Estée Lauder weggeven aan haar leZeressen! De sets bestaan uit:

  • Pure Color EyeShadow Gelee n3 Cyber Lilac
  • Pure Color Vivid Shine Lipstick Rebel Raspberry
  • Pure Color Vivid Shine Nail Lacquer Bête Noir

Wat je moet doen om deze te winnen? Schrijf je hieronder in voor de Estée Lauder nieuwsbrief en beschrijf daaronder in het invulveld in je eigen woorden wat of welk gevoel Pure Color Vivid Shine (of één van de Vivid Shine looks) bij je oproept. De tien origineelste inzendingen winnen een Pure Color Vivid Shine pakket! De prijsvraag loopt tot en met 2 oktober 2012.