WIN: SYOSS haar make-over en/of haarverzorgingspakket

Winacties door Redactie Ze.nl

?No way dat ik vandaag de deur uitga met deze coupe ravage!? Klinkt dit je bekend in de oren? Dan wordt het misschien tijd voor een complete haar make-over! Bij ons maak je nu kans op deze make-over én we geven vijf haarverzorgingspakketten weg.
 
Soms wil je gewoon het liefst met een zak over je hoofd over straat lopen. Of gewoon helemaal de deur niet uit. Niemand mag je zien met dat bosje strohaar dat op je hoofd geplakt zit. Je bent erover uit dat er iets moet gebeuren met je haar, maar wat? Welke producten kunnen je haar een boost geven en welk kapsel past het beste bij jouw gezicht?
 

SYOSS
Een tijdje geleden schreven we al over het haarverzorgingsmerk SYOSS. Dit fijne merk biedt een goede kwaliteit (en héle grote flessen met Heul Veul inhoud) voor een fijne prijs. Bovendien zijn de producten gewoon in elke drogist en supermarkt te vinden, superhandig! Wij van de redactie hebben al wat producten getest, zoals de heerlijke droogshampoo, de Volume Mousse en de Silicone Free Shampoo. Voor alle dames die niet tevreden zijn met hun haar hebben we nu een leuke actie! 


Winnen
Vertel ons hieronder in het invulvakje jouw grootste haarprobleem en maak kans op één van de vijf verzorgingssetjes van SYOSS, speciaal afgestemd op jouw haartype. Is jouw haar bijvoorbeeld heel dof? Dan krijg je ? als je gewonnen hebt - de Shine Boost producten van SYOSS. Valt jouw haar futloos langs je gezicht en is er geen greintje volume in te krijgen? Dan maak je kans op de volumelijn. Degene met de meest rampzalige coupe maakt tenslotte nog kans op een complete haar make-over van SYOSS! Leuk of niet? Wil je extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. De actie loopt tot en met 2 oktober 2012.