WIN: Prachtige laarzen van DUO Boots

Winacties door Redactie Ze.nl
Het leuke van de aankomende herfst is toch wel dat we weer nieuwe winteritems mogen shoppen. Ook de lekker warme laarzen mogen weer uit de kast. Daarom geven wij nu een paar prachtige Belice laarzen van DUO Boots t.w.v. ? 265,- weg!

Hoge hakken, lage hakken, rode laarzen, zwarte laarzen, felblauwe laarzen: we love them! Ze zijn warm, comfy en kunnen je die echte chique uitstraling geven in de winter. Het Britse schoenenlabel DUO verkoopt deze winter weer prachtige laarzen waarbij het thema ?Relaxed Glamour? de boventoon voert. Het merk staat garant voor mooie kwaliteitsmaterialen, bijzondere texturen en een perfecte afwerking.


DUO?s ontwerpers richten zich op zelfbewuste en sophisticated vrouwen die hun eigen stijl hebben. Bovendien zijn alle laarzen van DUO in 21 (!) kuitmaten verkrijgbaar en de schoenen in 3 wijdtematen! Dit betekent gegarandeerd mooie aansluitende laarzen en schoenen.

Belice
Kniehoge laars Belice is in de nieuwe trendkleur een echte blikvanger, die het best tot zijn recht komt bij een minimalistische outfit. Naast de blauwe variant, is de laars ook verkrijgbaar in zwart leer of zwart leer met slangenprint. Als je de winnaar bent van de winactie mag jij zelf kiezen welke kleur je wilt! Voor meer info over de laars kun je een kijkje nemen op de website van DUO Boots.

Winnen
Wil jij deze prachtige Belice laarzen t.w.v. maar liefst ? 265,- om je poezelige voetjes schuiven? Doe dan snel mee met onze winactie! Om kans te maken op de laarzen dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Vul hieronder vervolgens je schoenmaat en je kuitmaat in én welke kleur laarzen je wilt. De laarzen zijn verkrijgbaar van schoenmaat 35 tot en met 43. De kuitmaten lopen van 31 tot en met 49. (Even op het dikste punt van je kuit met een meetlint de omvang meten.) Mocht de gekozen laars niet meer in jouw maat verkrijgbaar zijn, kun je een alternatief uitkiezen. De prijsvraag loopt tot en met 26 september 2012.