WIN: Boek 'De zoetheid van perziken'

Winacties door Redactie Ze.nl
Denk bij deze titel nu niet meteen aan een kookboek (zoals ik dat deed), want De zoetheid van perziken is namelijk een roman die zich in het mooie Parijs afspeelt. Ze.nl geeft tien exemplaren weg!

Het verhaal

Het is een warme Parijse zomer. Vianne en Roux wonen op hun woonboot-chocolaterie met Anouk van vijftien en Rosette, die net acht is. Er arriveert een brief van een oude bekende, die Vianne terugroept naar Lansquenet, het dorp waar zij ooit een chocolaterie opende. Met haar dochters keert Vianne er terug; ze bezoekt vrienden en ontdekt dat er in Lansquenet veel is veranderd. In haar vroegere winkel is opnieuw een vrouw alleen komen wonen, die - net als zijzelf acht jaar eerder - niet welkom is...

De zoetheid van Perziken is een roman van Joanne Harris en is het vervolg op haar boeken Chocolat en Rode Schoenen. Chocolat ken je waarschijnlijk wel; het boek is in 2000 verfilmd (inclusief een Oscar-nominatie) met onder anderen Johnny Depp in één van de hoofdrollen! Grappig is dat veel van haar boeken een titel hebben met iets van eten erin, terwijl het dus helemaal geen kookboeken zijn, maar romans. Bekijk hieronder de trailer van het boek De zoetheid van perziken!


Winnen!

Ze.nl mag 10 exemplaren weggeven van het boek De zoetheid van perziken. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 18 september 2012.

Geen zin om te wachten tot je gewonnen hebt? Bestel het boek dan alvast op bol.com! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl.