Seks & relaties / Relaties
Relaties

Tekenen dat jullie praktisch gezien al samenwonen

Jullie zijn al een tijd samen, dus het is niet vreemd dat je zo af en toe je eigen bed verruilt voor zijn nest. Maar jij ligt wel heel vaak een uiltje te knappen in zijn bed. Wonen jullie niet stiekem al een beetje samen?

Als je je een beetje down voelt, heb je het meest behoefte aan een knuffel van je vriend en wanneer je iets grappigs hebt meegemaakt, kun je niet wachten tot je het aan hem kunt vertellen. Jij en je vriend delen lief en leed. Maar eigenlijk delen jullie nog wel meer dan dat: zijn huisje. Jullie wonen al praktisch samen als…

… je je spontaan afvraagt wat je vriend nog in huis heeft als je denkt aan het avondeten. Je gaat immers in zijn keuken dat hemelse maaltje bereiden.

… je vaak zijn adres opgeeft wanneer je een pakketje wilt bestellen. De kans is groter dat je bij hem de postmeneer niet mist.

… je naast je tandenborstel ook je eigen tube tandpasta bij hem hebt liggen.

… je iets kwijt bent, de kans groter is dat het bij hem thuis ligt dan bij jou.

… je niet slechts een laatje bij hem thuis hebt, maar de halve kast jouw troep bevat.

… je een sleutel van zijn appartement aan je sleutelbos hebt hangen.

… de planten in je eigen appartement dood zijn. Ze hebben al te lang geen water gehad.

… je vriendinnen automatisch bij je vriend op de stoep staan als ze zeggen jou wel bij jouw huis op te pikken.

… jouw bed al tig weken niet is verschoond. Niet omdat je daarvoor te lui was (oké, dat ook), maar gewoon omdat je al een tijdje niet meer in je eigen nest hebt geslapen.

… je ouders continu vragen wanneer je nou officieel bij hem intrekt.

… hij aan jou vraagt waar hij zijn favoriete sporttrui ook al weer had gelaten.… je erachter komt dat je op de automatische piloot richting zijn huis ging terwijl je nu toch echt je eigen appartementje wilde opzoeken.

… jij persoonlijke dingetjes koopt voor zijn appartement. Mooi bosje bloemen, wat fotolijstjes. Je deponeert het waar jij maar wilt.

… zíjn moeder jou verwijtend aankijkt wanneer ze op bezoek komt en ziet dat de vaat nog niet gedaan is.

Wat zou voor jou een reden zijn om te gaan samenwonen?