16x de beste accessoire tips voor jou!

Fashion door Fadak

Een statement ketting, een leuke clutch of een sjaaltje. Je hebt accessoires in verschillende kleuren en maten en het moet maar net bij je Outfit Of The Day passen. Je kunt het op diverse manieren stijlen, alleen je moet maar net weten hoe!

Als jij je OOTD echt goed wilt afmaken, doe je dat door de juiste accessoires eraan toe te voegen. It’s all about the details! Maar een sjaal hoef je niet per se om je nek te dragen. Dit kun je ook op een andere manier doen. Benieuwd hoe? Dit zijn de ultieme stylingtips van hoe je wat details aan je outfit kunt toevoegen op een unieke manier.

… Heeft jouw tas een make-over nodig? Dan kun je dat doen door bijvoorbeeld fashionable sleutelhangers aan te hangen of patchworks. Je kunt het zo gek maken als dat je wilt!

… Een sjaal per se om je nek? Nee zeker niet! Hang hem aan je tas, doe hem om je pols of draag het als haarband. Het is maar net wat voor outfit je aanhebt.

… Een clutch maakt je outfit echt af, maar het is een beetje zonde als die alleen stof staat op te nemen in je kast. Neem hem daarom een keertje mee naar kantoor. Dat is een keertje wat anders!

… Heb je bepaalde items al heel lang in je kast liggen, maar weet je niet meer zo goed hoe je het moet dragen? Combineer het met iets nieuws in je kast en je zult zien dat het er gelijk weer als nieuw uitziet! Wees creatief.

… Draag jij liever alleen maar zwart of wit? Probeer dan doormiddel van details kleuren in je outfit toe te voegen. Blauwe schoenen of een geel tasje, je geeft er gelijk een hele andere draai aan.

… Zilver met zilver, goud met goud en rosé met rosé? Dat hoeft niet! Durf eens deze drie dingen met elkaar te combineren en je zult zien hoe mooi het eruit ziet.

… Koude dagen of niet, een zonnebril kan altijd nog. Schijnt de zon, doe hem op! Want het maakt je outfit nou eenmaal af.

… Net zoals dat je niet verplicht bent om zilver met zilver te combineren, kun je ook qua kledingkleur uit je comfortzone. Geel met babyblauw? Het kan prima, zolang je het maar op de juiste manier weet te dragen.

… Heb je een outfit die in het algemeen ‘rustig’ oogt, dan kun je het afmaken met een statement ketting. Die geeft je look echt weer een boost.

… De high-low look is het helemaal. Combineer een comfy broek met een leuke blazer, nette instappers en een clutch. Zo maak je van een simpele broek een chique outfit.

… Een horloge is tijdloos en elegant. Kies er eentje met een neutrale kleur, dan kun je hem overal bij dragen. Maar dan moet je natuurlijk wel eerst het perfecte horloge hebben gevonden. Doe inspiratie op bij Horloge.nl en misschien vind jij hier hèt horloge.

… Ben jij iemand die voor iets ‘anders’ durft te gaan? Draag dan sokken in je hakken voor net iets meer. En zo ga je ook nog eens koude voeten tegen. Twee vliegen in één klap!

… Heb je een shirt of trui met een open rug? Draai dan je ketting eens om. Dat is weer eens wat anders.

… Maak jouw jas, rok, trui of tas echt van jou door er patchworks op te doen. Smileys, quotes en nog veel meer.

Online winkelen is de ideale remedie ongeacht hoe jij je voelt. Hierom moet je een kijkje nemen op Winkelstraat.nl, de webshop met meer dan 130 high-end fashion boutiques.

Wat is echt jouw must qua accessoires?