Beauty
Beauty

Dit dagelijkse beautyritueel pak je helemaal verkeerd aan

Een band vervangen, een barbecue bedienen of een nieuwe kast in elkaar zetten… Dit soort klusjes hoef je niet over te laten aan ons. Grote garantie dat dit totaal uit de hand loopt. Maar vraag je ons iets over fashion of beauty? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons aankloppen! Hier gaan wij de mist niet mee in, toch?!

(Online) magazines, tutorials, moeder en grote zussen zijn vaak een verhelderende informatiebron geweest betreft jouw  fashion- en beautyritueeltjes. Dankzij hen weet jij dat je niet in je mascara moet zitten porren om er meer uit te krijgen en welke kleur oogschaduw het beste bij jouw ogen past. De techniek om je eyeliner flawless te krijgen heb jij al lang onder de knie danzkij die fijne vlogs. Toch verbaas jij je elke keer weer als er een nieuwe tip of trick tevoorschijn komt. Wedden dat jij binnen een paar seconden ook versteld staat?

 

Totally wrong
Het blijkt namelijk dat wij vrouwen al ons hele leven lang parfum aanbrengen op de verkeerde bodyparts. Say what? Jouw moeder, favoriete magazine, vriendinnen en oudere zus hebben jou het toch goed bijgebracht?! Waar de leugen is ontstaan dat is een raadsel… Maar jouw hals en polsen zijn niet the places to be voor jouw favoriete geurtje(s). Waar jij jouw kenmerkende sentence wel moet sprayen is op je….*tromgeroffel*.... buik. Tja wij moesten de shock ook even verwerken, want hoe kan dat nou de perfecte plek zijn voor parfum? Onderzoekers vertellen dat de plek rondom je navel meer hitte genereert dan de plekjes rondom je hals en polsen. En laten warme plekjes de geur van jouw parfum nu net iets langer laten hangen. Ha, it makes scent, uhm sorry sense, now!

Maar gelukkig zijn er ook andere spots op jouw lichaam waar de aroma langer blijft hangen. Achter je ellebogen en knieën bijvoorbeeld! Wil jij het echt goed doen? Spuit je parfum dan op je voeten en enkels. Wanneer jij langs die hotte guy loopt zal jouw heerlijke geur hem niet ontgaan! Overal waar jij loopt laat jij iedereen zijn of haar neus ophalen. Yummie! 

Wat is jouw favoriete luchtje?