Sneak Preview: H&M Home Najaarscollectie

Mode & trends door Madelon

De nieuwste collectie van H&M Home bestaat uit vier verschillende lijnen, met ieder een eigen sfeer. Doordat de lijnen onderling zo veel van elkaar verschillen, hoef je maar een paar accessoires te kopen om meteen een heel ander gevoel in je huis te krijgen. En wat zitten er leuke items tussen! Kijk mee naar onze favorieten.

1. Scandinavian Chic


Deze warme, sfeervolle lijn brengt de herfst- en winterkleuren in je huis. We zijn weg van de linnen plaids en de Schotse ruitjes die we terugzien in deze lijn. Ook van de gedetailleerde prints met bijvoorbeeld bladeren en sleutels zijn we fan. Bruin, grijs, zwart, wit en rood voeren de boventoon en brengen het wintergevoel dit najaar naar binnen.
2. Modern Life


Strakke, moderne vormen staan centraal in deze collectie. Zwart, wit, geel, groen en roze zijn als ijkpunten gebruikt en minimalisme komt ook terug. De prints zijn niet gedetailleerd maar geven je interieur wel sfeer. Ideaal voor jou als je een gezellig interieur wil, zonder al te veel poespas!
3. Floral Fine


Hou je wel van poespas, dan is deze lijn zeker iets voor jou. Deze lieflijke, schattige bloemenprintjes en roze kleurtjes zijn lekker meisjesachtig en tuttig. Als je van roze en pastelkleurtjes houdt, haal dan zeker één van deze artikelen in huis.
4. Cupcake Cute


Ook aan de wat jongere doelgroep heeft H&M gedacht: deze speciale cupcake-lijn bevat felle kleurtjes als roze en blauw en maakt gebruik van schattige prints met bijvoorbeeld polkadots of cupcakes. Ook wat meer bijzondere items zijn aan deze collectie toegevoegd, denk aan een heuse cupcake-deurmat of een cupcake-douchegordijn!De H&M Home Najaarscollectie is vanaf augustus verkrijgbaar. Welke collectie zie jij het liefst terug in je eigen woning?