De nieuwe collectie van Mydress online!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De zomer staat voor de deur en dat betekent naast avonden lang terrashangen en nachtelijke muggenjachten, ook weer dat we kunnen stralen in schitterende zomerjurkjes. Iedereen kent vast wel het moment waarop je voor het eerst in het jaar definitief je winterkleding naar de achterkant van de kast schuift en weer kennis maakt met je oude zomercollectie. Uiteraard vis je dan weer een hoop leuke exemplaren tevoorschijn, waarvan je het bestaan al lang was vergeten. Maar iedere garderobe vraagt uiteindelijk toch om aanvulling!

En daar is Mydress.nl uitermate geschikt voor! Op deze webshop kun je namelijk allerlei soorten jurkjes, tunieken, jumpsuits en maxi dresses kopen volgens de laatste mode. We zien in de nieuwe collectie veel kleur, zijde en polkadots. Ook verkoopt de webshop prachtige nude-kleurige exemplaren. Maar het allerleukste van Mydress is toch wel de prijs. Geen enkel jurkje is namelijk duurder dan honderd euro!

Op deze manier kun je dus voor weinig geld je zomergaderobe van vorig jaar flink uitbreiden. En als je dan toch lekker bezig bent, kun je op Mydress ook nog terecht voor de leukste accessoires. De bestaande collectie zal binnenkort worden aangevuld met hippe sjaaltjes, oorbellen en strandtassen.

Let op: wij hebben iets leuks voor jullie geregeld! Als je vóór 29 april een jurkje uit de nieuwe collectie koopt, dan ontvang je er een gratis beachdress bij! Zet achter je voornaam de letters ZE (bijvoorbeeld JetZE Wieske) en de beachdress is van jou! Maar dat is niet alles... Alle Mydress-bezoekers krijgen ook nog eens 20% korting op de lingerie-aankopen bij Obooi.nl (geldig tot 18 mei). Klik hier voor meer uitleg!

Wij zochten alvast de allerleukste exemplaren van de nieuwe collectie van Mydress voor je uit. Welke vind jij het mooist?