Fashionscene TV - Aflevering 3

Media door Redactie Ze.nl

Heb je de eerste twee afleveringen gemist? Kijk dan snel op www.fashionscenetv.nl waar je ze terug kan kijken. Vanmiddag is de derde aflevering te zien, van 16:00 tot 18:00. Geen tijd om te kijken? Komende zondag (van 15:30 tot 17:30) zie je de herhaling, en ook op internet is de aflevering later terug te zien.

In de derde aflevering van Fashionscene TV maken we kennis met presentatrice Sanny. Ze doet frontstage verslag van de Amsterdam International Fashion Week 2011, en spreekt onder andere Sylvia Geertsen en HNTM-winnares Melissa. Ook loopt er een bekende mee in de show van Superstar... Namelijk Fashionscene TV-reporter Berber Esha!

Verder volgen we businessbabe Olcay Gulsen wederom op de voet. Ditmaal heeft Olcay een zakenlunch met Marie Claire én een prijsuitreiking in haar SuperTrash-winkel, van de Samsung SuperTrash-prijsvraag. Nana is daarnaast nog in gesprek met Olcay over haar leven als zakenvrouw en over de SuperTrash-show op de AIFW 2011.


Naast alle frontstage-perikelen doet Berber Esha backstage verslag van de Fashion Week. Ze volgt de modellen in de make-up en registreert alle hectiek tijdens het wisselen van de kleding en de opkomst van de modellen. Ook is ze bij de generale repetitie en heeft ze korte gesprekjes met de ontwerpers achter de kleding. Naast het backstage report heeft Esha ook een interview met niemand minder dan Addy van den Krommenacker én doet ze verslag van het grote Hilfiger Denim Live-feestje in Paradiso.

De derde aflevering van Fashionscene TV zit dus wederom boordevol fashion, reports, styling en modellen... Mis het niet!

Volg Fashionscene TV ook op Facebook!

Fashionscene TV is elke woensdag van 16:00 tot 18:00 en elke zondag van 15:30 tot 17:30 op tv te zien. Aflevering gemist? Kijk dan op www.fashionscenetv.nl!