Fashionscene TV - Aflevering 4

Media door Redactie Ze.nl

Heb je de eerste drie afleveringen gemist? Kijk dan snel op www.fashionscenetv.nl, daar zijn ze terug te zien! Vanmiddag zendt Net 5 de vierde aflevering uit van 16:00 tot 18:00. Geen tijd om te kijken? Komende zondag (van 15:30 tot 17:30) zie je de herhaling en ook op internet is de aflevering later terug te zien. Zo hoef je dus niets te missen!

In de vierde aflevering van Fashionscene TV ontmoeten we presentatrice Wendy. Ze stelt zich niet alleen voor aan de kijkers, maar doet ook een backstageverslag van een fotoshoot met Kim Feenstra. Ze spreekt onder andere de fotograaf, de stylisten en Kim zelf. Daarnaast gaat ze op pad om dé kapper van Hollywoods rich & famous, Juan Juan, te ontmoeten. Ze heeft een kort gesprek met de haarstylist en doet daarna verslag van een productpresentatie in het Amsterdamse Bo Cinq, waar ook tout bekend Nederland rondloopt.


Reporter Nana doet deze keer verslag van een fashionevent in Club Vie in Rotterdam. Een nieuw fashion/lifestyle-magazine wordt gepresenteerd en bij zo’n feestelijke lancering horen natuurlijk catwalkshows, optredens en een feest na afloop.

Chantal Bles voelt allerlei BN’ers aan de tand tijdens de modeshow van Jos Raak. Voor de camera verschijnen Froukje de Both, Wendy van Dijk, internationaal topmodel Marvy Rieder én uiteraard Jos Raak zelf. Verder volgen we, net als iedere week, zakenvrouw Olcay Gulsen. Ditmaal heeft ze een covershoot voor haar eigen magazine, waarin ze wordt omgetoverd tot stijlicoon Jane Birkin. Spannend!

De vierde aflevering van Fashionscene TV zit dus weer boordevol fashion, reports, styling en modellen... Mis het niet!

Volg Fashionscene TV ook op Facebook!

Fashionscene TV is elke woensdag van 16:00 tot 18:00 en elke zondag van 15:30 tot 17:30 op tv te zien. Aflevering gemist? Kijk dan op www.fashionscenetv.nl!