Ze.nl wenst je een fantastisch 2011!

Lifestyle door Jet

Het is niet te geloven, maar er is alweer een jaar voorbij. Is het voor jullie ook zo ontzettend snel gegaan? Zoals mijn oma altijd zegt: "Het was weer een welbewogen jaar met vele hoogte- en dieptepunten." Er zijn een aantal vreselijke dingen gebeurd, denk aan de aardbeving op Haïti, de zware overstromingen in Pakistan, het WK nét niet gewonnen, de olieramp en het verschrikkelijke ongeluk tijdens de Love Parade in Berlijn. Maar het was (gelukkig) niet alleen maar ellende...

Mijn persoonlijke hoogtepunt van 2010 is de geboorte van mijn neefje Tijn. Mijn fantastische grote zus is in juni bevallen van het leukste, liefste kindje ooit, waar ik meer dan gek op ben. Daarnaast ben ik hoofdredactrice geworden van dit fijne online magazine. Helaas moest ik hiervoor wel afscheid nemen van mijn geliefde ex-collega en (niet ex-) vriendin: Marieke, maar dit betekende voor mij ook een kans en een uitdaging. Ik werk elke dag met ontzettend veel plezier voor/aan Ze.nl en ik hoop dat jullie net zo veel plezier beleven aan het bezoeken ervan. Wat was jullie persoonlijke hoogtepunt(en) van 2010?

Ik ga mijn best doen om jullie ook in 2011 weer te vermaken met leuke artikelen, interessante interviews, aantrekkelijke winacties en grappige straatvragen. En dat kan ik natuurlijk niet zonder de hulp van onze fantastische schrijfsters en stagiaires, die ik nogmaals wil bedanken voor hun hulp! En mijn dank gaat ook uit naar alle lezeressen: zonder jullie, geen Ze.nl!

Gelukkig Nieuwjaar allemaal!