Wow! Lidl verkoopt krekel gehaktballetjes

Lifestyle door Romy

De Lidl verkoopt soms zulke leuke en lekkere dingen en ook nu verrassen ze ons weer! Lidl heeft hun ‘Future Goods’ aangevuld met wel heel bijzondere gehaktballetjes. De ‘Future Goods’ producten zijn afkomstig van jonge startups en leveranciers.

Bijzondere gehaktballetjes

Lidl deed een tijd geleden de oproep om je duurzaamste, gezondste of meest vernieuwende idee te pitchen. Het team van De Krekerij deed zo’n pitch en het beviel de Lidl erg goed. Het team mocht een week lang in de schappen van de Lidl liggen met hun product. Samen met StartLife, de broedplaats voor agrifood startups die gelieerd is aan de Wageningen Universiteit, probeert Lidl op deze manier innovatieve bedrijven een platform te bieden.

Lidl verkoopt de Little Hopper Krekel-gehaktballetjes van De Krekerij. Naast de plantaardige ingrediënten zijn er vooral krekels die de balletjes zo lekker maken. Het woord ‘krekels’ schrikt je misschien af, maar wist je dat deze insecten eigenlijk heel voedzaam zijn? Ze hebben een nootachtige, zoute smaak en kunnen toegevoegd worden aan allerlei gerechten. Heb je al wel eens een spaghetti op met balletjes van krekels? Probeer dat dan eens met de balletjes van De Krekerij.

Het is een beperkt aanbod, dus OP=OP. Misschien bevallen de balletjes wel erg goed dat het in de toekomst voor altijd in de Lidl komt te liggen? ;)

Beeld: De Krekerij