Online favourites van: Danielle

Cadeaus & hebbedingetjes door Danielle

Get it while it's HOT: Nenz
Mijn favoriete persoonlijke blog is die van Nenz. Toen ik jaren geleden zelf begon met bloggen, stond de blog van Nenz al snel bij mijn favoriete links. Ze heeft echt een eigen stijl en bij het openen bij de pagina word ik al vrolijk van de kleuren, afbeeldingen en foto's die op mij afkomen. In de Nenzpaper lees je over your daily dose of fashion, girlgadgets, make-up, art, music and the wonderful adventures of a girl called Nenz. Kwijlend kijk ik naar de fantastische afbeeldingen en creatieve teksten om vervolgens zeker te weten dat ik deze blog mijn leven lang wil blijven volgen.


StumbleUpon
Ontdek het beste op het wereldwijde web met StumbleUpon. Je kunt op de website inloggen met je Facebook-account of de StumpleUpon-applicatie downloaden op je iPhone. Je geeft aan wat jouw interesses zijn en je krijgt vervolgens met één druk op de knop de meest fantastische websites, foto's en video's te zien. En dat is erg handig als je inspiratieloos bent: ineens heb je weer tientallen onderwerpen om over te bloggen en kun jij de leukste links op Facebook of Twitter delen. StumbleUpon onthoudt welke websites jij 'leuk' vindt, zodat je steeds gerichter websites krijgt te zien die bij jou passen. En dat... werkt dan weer heel verslavend om steeds maar weer te blijven klikken.


Gratitude Journal
In deze koude en donkere winterdagen kun je wel wat positiviteit gebruiken. Download daarom Gratitude Journal: een applicatie voor je iPhone. Schrijf dagelijks vijf dingen op waar jij dankbaar voor bent op die dag, en dat voor minstens één maand. Vervolgens geef je jouw dag een score en plaats je er een (leuke) foto bij. En als je klaar bent, krijg je nog een wijze raad van 'de kleine Buddha' mee. Zo krijg jij een ellenlang overzicht van allerlei leuke dingen uit jouw leven. Ik vind het heerlijk om terug te kijken op de positieve dingen uit mijn leven. Het helpt je om je dag door te komen, maar ook zeker bij een ochtendhumeur.