Event: Soigné - The Champagne Society

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Houd je van mode en zou je dolgraag een modeshow willen bijwonen? Dan is dit wat voor jou! Soigné is een unieke beleving door middel van een doordacht totaal concept. Soigné staat voor een complete avond uit. Alles draait om vernieuwing en het continue verrassen van het publiek. Fashion is een hot onderwerp binnen Soigné. Vast onderdeel zijn de fashionshows. Deze fashionshows geven je een goed inzicht in de laatste trends op het gebied van mode en accessoires. Soigné zal deze fashionshows verzorgen in samenwerking met talentvolle ontwerpers, die aan de vooravond staan van een glansrijke carrière. Soigné heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot meetingpoint voor het modebeminnend publiek en biedt toegang tot de wereld van inspiratie en vernieuwing.

Wat kun je verwachten?
Uiteraard wordt er deze eerste editie groots uitgepakt. Verwacht de beste beats (classics en funky house), special performances, entertainment en een heleboel extra's. De voorbereidingen zijn al in volle gang! Zaterdag 27 november zal de Venzo-modeshow worden gegeven door Amber van der Louw, de oprichtster van de vintage en non vintage webshop www.venzo.nl.

"Wie wil er nou geen leuke tas of een origineel paar pumps hebben, die niemand anders heeft! Nooit meer hoeven na te denken of iemand anders ermee rondloopt! Zelf ga ik al jaren de wereld rond (Azië, Europa, Amerika) om mooie exclusieve (designer) exemplaren te zoeken. Het is mijn passie en mijn hobby, die ik graag wil delen met de rest van de wereld," aldus Amber.

Vintage-liefhebbers mogen deze fashionshow zeker niet missen. De styling wordt samen met de bekende styliste Graziella Ferraro gedaan!

Wie, wat, waar?
 
Soigné - The Champagne Society
Datum: Zaterdag 27 november 2010
Locatie: Bungalow 8, Korte Leidse Dwarsstraat 14, 1017RC , Amsterdam
Time: 23:00 - till late
Entree: 12,00 euro
Line-up: Jimmy Carris ft. Jollygood MC, Diwght Brown & So Funky, T'Amore, Lawrence Durell, Juvanice
Sponsoring door: Mode & accessoires shop Yehwang

Ben jij erbij?