TIP: Smeersels van THERME

Lichaam door Jet

Massage Oils
Als het buiten koud is, verstijven onze spieren. Er is dan niets fijner dan uitgebreid gemasseerd te worden. Hiervoor heb je nodig 1) iemand die je wil masseren, het liefst in de vorm van een mooie man en 2) een fijne massageolie. Zelf ben ik helemaal dol op die van THERME Skincare. Je hebt keuze uit diverse oliën, die je qua belevenis meenemen naar de massagerituelen van uiteenlopende werelddelen. Of je nu gaat voor een massage volgens de tradities van de Hammam (Oosterse kunst), Ayurveda (harmonie en balans) Lomi Lomi (paradijselijk genieten), óf liever kiest voor traditionele Aromatherapie met etherische olie van ontspannende Lavendel (pure ontspanning) of Ylang Ylang (sensueel), masseren wordt hoe dan ook een feestje!

Toen ik een tijdje geleden met vriendinnen een weekendje wegging, besloot ik de Massage Oils van THERME mee te nemen en ze eens goed uit te proberen (heel vervelende klus!). Er werden voeten, handen en ruggen onder handen genomen en de conclusie was: wat een fijne producten! Ze smeren goed uit, zijn niet te vet en ruiken erg verrukkelijk. Vooral de Ayurveda-variant was bij ons favoriet. We kwamen uitgerust en met een erg zacht huidje terug van ons weekend. 

Adviesverkoopprijs: 7,59 euro

Body Butters
In het najaar is de huid door de gure weersinvloeden vaak extra droog en heeft daardoor behoefte aan een rijke voeding, verzachting en verzorging. THERME heeft een aantal Body Butters, die de lichaamshuid na baden of douchen intensief voeden, verzorgen en hydrateren. Deze romige producten bevatten maar liefst 25% pure Sheabutter dat op de huid smelt onder invloed van lichaamstemperatuur. Je hebt keuze uit de 'smaakjes': Zen White Lotus ('zen'sationeel), Lomi  Lomi (smeltende kalmering),  African Spa Baobab (rijke voeding en verzachting) en Ylang Ylang (met verschillende vitamines).

Net als de Massage Oils zijn de Body Butters van THERME erg fijn in gebruik. De 'smeersels' ruiken heerlijk, trekken snel in en laten je huid zijdezacht achter.

Adviesverkoopprijs: 8,49 euro

Kijk voor meer informatie over de producten van THERME op de website.