Shopplezier @ Flavourites Live!

Vrije tijd door Marlies

Van webshop naar live shoppen
Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 november vindt in het World Fashion Centre Amsterdam voor de tweede keer het webshopevent Flavourites Live! plaats. Je vindt er webshops op het gebied van mode, kinderen en interieur. Je kunt er dus 'live' shoppen, maar ook creatieve workshops volgen. Dus ben je fan van de website www.flavourites.nl? Dan moet je zeker naar dit event komen.

Roze Pump-actie
Ben je helemaal los aan het gaan met shoppen voor Kerst en Sinterklaas? Denk dan ook eens aan iemand anders. Dit jaar is Flavourites Live! namelijk een samenwerking aangegaan met Blijf Groep. Zij bieden hulp en opvang aan vrouwen en kinderen die vanwege geweld in de thuissituatie tijdelijk in een opvanglocatie wonen. De Roze Pump-actie stimuleert de bezoekers van hét shopping event tot het kopen van een cadeautje voor kinderen die met hun moeder in één van de Blijf van m'n Lijf-huizen verblijven. De cadeautjes kunnen ter plekke in een grote roze pump gedoneerd worden.

Koopjes!
Natuurlijk zijn er ook interessante koopjes en acties tijdens Flavourites Live! Specialhotels.nl verloot bijvoorbeeld elke dag een shopweekend met een personal shopper en bezoekers maken kans op het winnen van een reis bij Elizawashere.nl. De website Styletoday.nl laat bezoekers op Flavourites Live! shoppen met een personal shopper. En mocht je helemaal moegeshopt zijn en niet meer terug naar huis willen, blijf dan een nachtje slapen in het Fashion Hotel. Dat ligt op een steenworp afstand van het World Fashion Center. En je krijgt nog korting ook! Want op vertoon van je kaartje voor Flavourites Live! betaal je geen 245 euro maar 100 euro per nacht (vanaf-prijzen).

Kaartverkoop
Entreekaarten zijn verkrijgbaar aan de deur (10 euro) of zijn voor 7,50 euro (ex. adm. kosten) te bestellen via de website www.flavouriteslive.nl. En extra leuk: Bij de entree kan je voor maar 2,50 euro de speciale limited edition Flavourites Live!-tas kopen, ontworpen door de webshops Pimpelmees.com en Kidsoftheworld.nl. Deze shopper kun je natuurlijk vullen met je nieuwe aanwinsten, maar wat ook leuk is: je mag hem gratis vullen met tijdschriften als Flow, LINDA., 101 Woonideeën en Mama Magazine. Heb je wat te doen op de terugweg.

Breng jij dit jaar een bezoekje aan Flavourites Live!?