Goedkope Kruidvat-hotelovernachting

Reizen door Redactie Ze.nl

Klanten van Kruidvat kunnen een spotgoedkope hotelovernachting boeken voor slechts 9,95 euro per persoon per nacht in een van de ruim 40 luxueuze drie- of viersterrenhotels van Fletcher in Nederland. De verkoop gaat morgen, dinsdag 19 oktober, van start en duurt zo lang de voorraad strekt. De ervaring heeft geleerd dat de vouchers in een razend tempo de winkels uitvliegen.

Groot succes
Nederlanders gaan er graag tussenuit in eigen land. In de huidige tijd, waarin mensen weinig te besteden hebben, is de stuntaanbieding van Kruidvat voor veel mensen een uitkomst. "Iedereen wil de drukte van alledag graag even ontvluchten. De actie was de afgelopen twee jaar een doorslaand succes," vertelt Milo Laseur, directeur Marketing van Kruidvat. "Ook dit jaar verwachten wij weer een run op de hotelvouchers. Om nog meer mensen van dit voordeel te laten profiteren, stellen we meer hotelvouchers beschikbaar dan vorig jaar. Bovendien is ook het aantal deelnemende hotels uitgebreid, is de bon nu ook geldig tijdens de feestdagen en kunnen klanten een maand langer, tot eind mei 2011, gebruik maken van de vouchers."

Fletcher Hotels
De Fletcher Hotels bevinden zich op prachtige locaties verspreid over heel Nederland. De overnachtingen zijn op basis van twee personen (en je hebt twee hotelvouchers per kamer nodig). Klanten van Kruidvat kunnen de vouchers in het komende halfjaar bij ruim 40 drie- en viersterrenhotels van de hotelketen verzilveren. Per persoon worden maximaal vier vouchers verstrekt.

Kijk voor meer informatie op de website van Kruidvat.

Ga jij naar de Kruidvat om zo'n voucher te bemachtigen?