Hed Kandi lanceert kledinglijn

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Hed Kandi startte in 1999 met het organiseren van feesten in Londen. Ze begonnen als platenlabel en groeide uit naar een lifestylemerk, dat jaarlijks feesten organiseert in wereldsteden. Jaarlijks wordt de muziek op cd uitgebracht en is te herkennen aan de typerende, op Ibiza geïnspireerde  illustraties.

Maar bij een fantastisch dance-event, hoort natuurlijk een mooie outfit, dat moet Hed Kandi ook hebben gedacht. Daarom lanceert het lifestylemerk  een eigen kledingcollectie en dat moet gevierd worden. Op 23 oktober aanstaande vindt The Hed Kandi Fashion Launch Party plaats tijdens het Amsterdam Dance Event. Hed Kandi zal haar nieuwe lijn showen, bestaande uit exclusieve kleding, handgemaakte tassen en unieke accessoires.

Wat kun je verwachten?
Tijdens het evenement wordt de nieuwste collectie getoond. Dj's Phil Faversham en Dean Rigg zorgen voor de bekende clubbeats. Om deze sets een extra muzikale dimensie te geven, worden deze ondersteund door de spectaculaire klanken van live muzikanten The Lovely Laura (saxofoon),  Andrei Russo (percussie) en Lex empress (vocals). Maar dat is niet het enige: in de Hed Kandi Beauty Lounge kun je terecht voor een make-over verzorgd door professionele visagisten en modefotografen. Lights, Camera, Fashion!

De Hed Kandi-kledinglijn is een feestje voor je ogen. Denk aan: veel glitter, glamour en party! Oogverblindende feestjurkjes, fijne glitter clutches, opvallende sieraden om'n statement mee te maken en nog veel meer. Als je dan nog niet in de feeststemming bent...

De kleding- en accessoirelijn is te koop via de internationale website van Hed Kandi. The Hed Kandi Fashion Launch Party is te bezoeken tijdens het Amsterdam Dance Event. The Fashion Launch Party start om 23:00 uur en duurt tot 5:00 uur.

Kaarten zijn te koop via Primera of via de Nederlandse website van Hed Kandi en kosten 22,50.