Let's Party: Hed Kandi - The Cruise

Vrije tijd door Eline_B

Wederom haalt Hed Kandi haar beste dj's en live artiesten naar Amsterdam. Phil Faversham en Steven Quarré laten hun opzwepende beats horen. De ondersteunende instrumentele klanken van Rob van de Wouw (trompet), Miss Bunty (vocals), I/Fan (MC vocals) en Ace (saxofoon) zorgen voor een ongekende muzikale chemie.

Hed Kandi
Na haar start als platenlabel in 1999 in Londen, is Hed Kandi uitgegroeid tot een stijlvol lifestylemerk dat inmiddels een wereldwijd fenomeen is. De kleurrijke Hed Kandi-visuals van mode-illustrator Jason Brooks zijn wereldberoemd en geïnspireerd op de zomerse Ibiza-feeling. Hed Kandi heeft genoeg ervaring opgedaan met het geven van fantastische feesten in steden als Londen, Shanghai, New York en Barcelona.

Wanneer
De beste clubsounds, krachtige live muzikanten en een oogverblind decor door het schip The Ocean Diva. Alle ingrediënten zijn aanwezig om zaterdag 29 mei tot een onvergetelijke avond te maken. Vanaf 23.00 uur is iedereen welkom aan boord, tot 05.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via de website hedkandi.nl en bij Primera winkels voor 22,50 euro. De boot zal varen tussen 02.30 - 03.30 uur.

Wil jij nu echt een speciale avond hebben, kijk dan op de website voor het VIP-arrangement. Hier alvast een voorproefje.