Vakantietip: het Flow Vakantieboek

Media door Micky

Ik heb al eerder geschreven over het tijdschrift Flow, waar praktische, leuke en nuchtere oplossingen, inzichten, verhalen en doe-dingen in staan voor vrouwen met een druk bestaan. Nu het Flow Vakantieboek in de schappen ligt, laat Flow ons op een volwassen manier weer even kind voelen. Heer-lijk!

Wat staat er in?
Een vakantieboek moet natuurlijk lekker dik zijn en het Flow Vakantieboek telt dan ook 218 pagina's. Het blad is opgedeeld in drie thema's: Toen, Nu en Straks. Er staan persoonlijke vakantieverhalen in, gedichten en niemand minder dan Noortje, je weet wel, het meisje uit de strip in het blad Tina. Verder krijg je een minicursus 'tuinkruiden', lees je over levensgeluk, haken en verschillende inzichten. En Flow zou Flow niet zijn als er niet iets in het boek zit om onze creativiteit te prikkelen: ansichtkaarten, stickers, een kijkdoos maken en uitklapposters. Meer ga ik je niet vertellen, want dat is zonde. En ik wil natuurlijk ook zelf pas op vakantie erachter komen wat er nog meer in staat!

Het Flow Vakantieboek is te koop voor 12,95 bij de bekende tijdschriftwinkels en supermarkten, maar ook online te bestellen. Het boek is ook verkrijgbaar in België, maar dan alleen in een pakket met Flow Magazine (nummer 4).

Dus bestel 'm snel of blader hier online in (een deel van) het Flow Vakantieboek!