Striptease: van jou voor hem

Intiem door Eline_B

Voordat we in een rap tempo onze kleren uittrekken en meteen op onze vriend duiken, kunnen we ons beter goed voorbereiden. Een striptease is namelijk vooral leuk als we onszelf ook sensueel en sexy voelen... Dan vind je vriend dat al helemaal!

Vooraf
Eigenlijk heb je maar drie dingen nodig voor een striptease. Een stoel, je partner en een lekker muziekje. Zoek nummers die voor jou de juiste beat hebben en die je partner ook leuk vindt. Zet de muziek op een cd'tje, zodat je niet middenin de act de volgende moet zoeken. En nog een kleine tip: zing vooral niet mee, dat is het net niet...  

De kleding
Welke kledingstukken gaan gemakkelijk uit? Niets is zo lullig als dat jij staat te klungelen bij het uitrekken van kleding. Elke kledingstuk moet sensueel uit kunnen, dus probeer het alvast een beetje. Denk ook aan handschoenen of een lange (regen)jas. Draag hakken, want die maken je benen lang, slank en geven je een sexy houding. Houd je pumps dan ook het langste aan!

Zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt in de kamer om te bewegen. Als jouw vriend straks op die stoel zit, moet je om hem heen kunnen bewegen. Steek kaarsjes aan, dim de lichten en zorg ervoor dat jullie volledige privacy hebben. Start de muziek...

Moves
Hij zit in de stoel, de muziek begint en jij komt langzaam tevoorschijn. Laat eerst een klein stukje been zien en bouw dat op. Beweeg je heupen, langzaam en vloeiend. Vind je het nog een beetje eng, ga dan tegen een muur staan. Druk je billen naar achter tegen de muur aan, duw je borsten naar voren en beweeg langs de muur naar beneden. Je kunt je ogen een beetje sluiten, zodat je zelf ook helemaal in de sfeer komt. Laat je haar lekker langs de muur glijden en kom weer heel rustig omhoog. Trek langzaam je jas uit, speel met je riem en laat de jas langzaam op de grond zakken. Loop af en toe naar je partner toe en speel met hem. Buig sensueel naar voren, zodat hij 'stiekem' in je decolleté kan kijken. Draai je rug naar hem toe en beweeg je heupen groots en langzaam. Trek je truitje of blouse uit, laat hem vallen en kijk tegelijkertijd zwoel over je schouder naar hem toe.

Wil je je partner betrekken bij het spel, zet je voet dan op zijn been en laat hem je jarretels of kousen uittrekken. De aanraking is spannend en opwindend, van je bovenbeen tot aan je voeten. Stap terug in je schoen en creëer weer afstand tussen jullie. Blijf hem op deze manier plagen. Raak hem af en toe aan, streel of kus hem in zijn nek als je achter hem staat en buig naar voren als je je net omdraait. Spreid zijn benen en beweeg ertussen van hoog naar laag, duw hem tegen je borst aan door een riem te gebruiken, kortom: daag hem uit. Zo blijft de striptease spannend voor hem en houd jij altijd controle. Ook door jezelf aan te raken wind jij je partner op.

Zelfvertrouwen
In de film zien we mooie vrouwen met perfecte belichting, mooie lingerie, handige kleding en een perfect lichaam. Gelukkig vinden mannen het veel sexier als hun eigen vriendin het doet. Wees dus zeker van jezelf en je lichaam. Voor je vriend ben jij de mooiste op aarde, dus wees niet bang dat hij een onzekerheidje ontdekt, want daarvoor is hij veel te veel gefocust op je act.

Trek zoveel uit als je wilt. Stripteases kunnen zowel eindigen met lingerie als helemaal naakt en waarschijnlijk eindigen jullie toch in de slaapkamer...

Voor meer tips, kijk op nietvoordepoes.nl.

StripteaZe! Ter inspiratie: