Beauty / Lichaam
Lichaam

De najaarsgeuren van 2010

Elke maand worden er weer tientallen nieuwe geuren op de markt gebracht. Er is zo veel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom test Ze.nl maar al te graag wat nieuwe geurtjes voor je en geven wij onze onverbloemde mening...

Guess - Seductive
Guess maakt niet alleen prachtige kleding, tassen en schoenen, maar ook heerlijke parfums. Zoals de nieuwste geur 'Guess Seductive': geïnspireerd op de geur van de Florentijnse iris. Het luchtje heet Seductive en dat is heel toepasselijk. Want door de mix van verleidelijke fruitgeuren, vrouwelijke bloemengeuren en sensuele warme basisgeuren ben je onweerstaanbaar. Een toppertje!
Cijfer: 9
Prijs: 32,50 euro voor 30 ml.

Marc Jacobs - Daisy
In 2007 bracht Marc Jacobs Daisy op de markt en binnen no time was het geurtje een grote hit. Niet alleen door de lekkere geur, maar ook door het prachtige flesje. Een waar kunstwerk! Voor alle Daisy-fans heeft Marc nu een Pop Art Edition uitgebracht: een knalrood flesje met witte letters en een prachtige dop vol zwarte bloemen. De fruit-/bloemachtige geur (ik ruik aardbeitjes) is iets zwaarder (al is 'ie nog steeds behoorlijk zoet) dan 't origineel en daarom ideaal voor deze winter.
Cijfer: 8
Prijs: 94 euro voor 100 ml.

Chloé - Love
Chloé is een ode aan stralende, genereuze, spontane vrouwelijkheid. Het geurtje zit in een prachtig goud/roze flesje en heeft een aangename poederachtige geur (het bevat talk en rijstpoeder). Licht en sensueel met een bloemig tintje. Ik zou het omschrijven als een geurtje voor een chique vrouw met een verfijnde smaak.
Cijfer: 7,5
Prijs: 76 euro voor 50 ml.

Puma - Animagical
Als je denkt aan het sportland van dit moment, dan denk je natuurlijk aan... Afrika! Daarom heeft Puma een geurtje op de markt gebracht dat geïnspireerd is op het land. Dat is goed te zien aan de 'dierlijke' verpakking. Puma noemt het geurtje zelf fris, modern en subtiel sexy, ik zou eerder zeggen: mierzoet. Ik herken de Afrikaanse vruchten (zoals papaya) en bloemen er wel in, maar of ik het lekker vind? Iets te veel fruit, bloemen, chocolade naar mijn smaak.
Cijfer: 5
Prijs: 17,45 euro voor 40 ml (exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat)

Ed Hardy - Hearts & Daggers
Het eerste wat opvalt aan dit geurtje is het bijzondere flesje. Knalroze met een kleurrijke graffiti-omhulsel, het past precies bij de stijl van Ed Hardy. Net als Animagical van Puma is Hearts & Daggers zoet, maar op een andere manier. Het geurtje blijft toch ook helder en fris, de appelakkoorden komen goed naar voren. Goed geschikt voor de jongere dames.
Cijfer: 7
Prijs: 49 euro voor 50 ml (exclusief verkrijgbaar bij Douglas)