Ovenschotel met gehakt en spinazie

Eten door Jet

Dit recept is gemakkelijk om te maken, lief voor je portemonnee en lekker winters. Door de verschillende laagjes ziet het er ook nog eens leuk uit. Zeker een keer proberen dus!

Wat heb je nodig?
(voor 3 personen)

  • 250 gram rundergehakt
  • 2 zakjes aardappelpuree
  • 1 pak (diepvries) bladspinazie
  • 2 gesnipperde uien
  • 1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
  • 1 zakje Provençaalse kruiden
  • 150 gram geraspte kaas


Hoe maak je het?
Bak het gehakt rul en voeg de gesnipperde uien toe. Voeg wat Provençaalse kruiden naar smaak toe.

Bereid de aardappelpuree zoals op de verpakking vermeld. Voeg de Boursin Cuisine toe aan de aardappelpuree.

Leg een laagje gehakt/ui mengsel in een ovenschaal, vervolgens een laagje aardappelpuree, dan een laagje spinazie. Herhaal deze volgorde tot de ingrediënten op zijn. Eindig met een laag geraspte kaas.

Zet de schaal in een voorverwarmde oven (200 graden) voor ongeveer 15-20 minuten tot de kaas mooi bruin is.

Bron: Smulweb.nl