TIP: Nivea Double Effect Douche

Lichaam door Jet

Het beautymerk Nivea gaat al jaren mee en komt naast de oude vertrouwde producten steeds vaker met vernieuwde 'lekkernijen'. Zoals Double Effect Douche: een douchegel met een speciale formule waardoor je er ook mee kunt scheren.

Natuurlijk heb ik me ook wel eens geschoren met een normale douchegel en natuurlijk was dat prima te doen, maar echt positief ben ik er niet over. Het voelt toch een beetje 'ruw' aan en mijn huid kan er ook echt geïrriteerd van raken. Scheerschuim vind ik daarentegen wel fijn, maar best duur en bovendien is zo'n grote bus onhandig om mee te nemen. Double Effect Douche klinkt als de ideale oplossing, maar is dat het ook?

Ja, ik kan oprecht zeggen dat ik dit een super handig product vind. Om te beginnen is de geur heerlijk (passievrucht), hij schuimt heel goed en maakt je huid super zacht. Ook als scheerschuim werkt 'ie prima, je merkt duidelijk dat het schuim beter op je huid blijft liggen dan bij een gewone douchegel. Je scheermesje glijdt in alle gemak over je huid zonder dat het stroef aanvoelt en daarna voelt je huid zacht en glad. Ook positief: Double Effect Douche heeft een zacht prijsje: 3,39 voor 250 ml.

Kortom: Double Effect Douche van Nivea is een heerlijk ruikende douchegel waar je je ook nog eens mee kunt scheren. Hartstikke handig dus, vooral voor op vakantie!