Lifestyle / Eten
Eten

Je eigen muesli-mix!

Elke ochtend pak ik mijn kommetje, muesli, yoghurt en fruit, roer ik alles door elkaar en smul ik van mijn lievelingsontbijt. Toch ben ik nooit helemaal tevreden en denk ik: 'wat als er nou gedroogde appel of rozijntjes aan deze muesli waren toegevoegd en die vieze vlokken achterwege waren gebleven?! Dan, dan zou 'ie pas écht lekker zijn!' Voor alle mensen die hetzelfde (luxe)probleem hebben, is er mymuesli: de eerste aanbieder van gepersonaliseerde biologische muesli op internet.

Onder gepersonaliseerde muesli wordt simpelweg verstaan dat je je eigen muesli kunt samenstellen. Geheel afgestemd op je eigen wensen. Hou je niet van rozijnen of ben je juist gek op cranberry en chocola? Je kunt het zo gek niet bedenken of de ingrediënten zijn er. Alle muesli zijn puur natuur en worden met de hand én met veel liefde samengesteld uit biologische ingrediënten (zonder suiker en kleur- en/of smaakstoffen).

Er is keuze uit meer dan 80 ingrediënten waaronder de gebruikelijke granen, zaden en vruchten, maar ook speciale ingrediënten zoals macadamia-noten, frambozen en allerlei chocoladeverrassingen. In totaal zijn er op deze manier 566 miljard unieke muesli varianten mogelijk!

In een tijd waar er veel mogelijkheden bestaan om op internet je producten te personaliseren, kan iets alledaags als ontbijt toch niet ontbreken? Begin de dag zoals je dat zelf wilt!

Benieuwd geworden? Neem eens een kijkje op www.mueslimixen.nl.