SitC: Ready, set, go!

Intiem door Redactie Ze.nl

Daar sta je dan in een danszaal in een sportcentrum. Klaar voor je sportles. Komt er toch een ongelooflijk lekker ding binnengelopen: goed gekleed, gespierd, mooie lach en bovenal zeer gewild door alle vrouwen om je heen in de les. O jee, wat moest ik nu? Ik kwam om te sporten, om te dansen, maar nu zat ik ineens met een probleem: het uitzicht was waanzinnig, maar hoe kon ik mij nu nog concentreren op de techniek van de danspassen?! Want wow (!), want kon hij lekker dansen. Focus, Kimalou, focus! Hmm, wat zou er onder dat shirt van hem zitten, zou die dat ook eens heel dicht tegen mij aan kunnen doen... Wat? Shit, was het nu eerst met links een stap naar voren of met rechts? Dit meen je toch niet? Ik wil graag zijn aandacht trekken, maar niet op deze manier. Ik sta er bij als een debiel met een motorische stoornis. Dit is echt alles behalve sexy.

Maar gelukkig ben ik een jager. Die plek is niet alleen weggelegd voor mannen. Dus ging ik iedere sportles wat meer vooraan staan. Keek ik hem net wat langer in zijn ogen, met mijn meest sexy lach. Bleef ik iedere les even hangen om met hem te kletsen. Ik meldde hem aan op Hyves en kreeg een enthousiast bericht terug. Over en weer werden er toespelingen gedaan en iedere week werd het spannender om de danszaal te betreden. Ik wilde dat dit ging lukken. Ik zou voor elkaar krijgen wat ik wilde. Zeg mij dat iets niet lukt, en ik laat je zien dat het onmogelijke mogelijk wordt. Wat een man kan, kan ik beter. Want ik ben een vrouw. Zacht van buiten, krachtig van binnen.

Ik merk dat voor veel vrouwen het vrijgezellenleven een ongewenst fenomeen is, met voornamelijk het doel zo spoedig mogelijk weer aan de man te komen. Prima, ieder haar ding. Ik probeer ook zo spoedig mogelijk aan een man te komen, het liefst in meervoud en steeds weer een nieuwe (de SIM-kaart van mijn telefoon is groot genoeg). Maar mijn doelen zijn plezier, ontdekken en ervaring opdoen. Heeft je moeder je nooit geleerd dat daten, zoenen en seksen met veel mannen je ook een hoop over jezelf en het leven leert? Nee? Mijn moeder ook niet, maar ik ben er wel een voorstander van. Het 'afgelikte boterham'-tijdperk is wat mij betreft al zeer lang voorbij, welke man of vrouw dat ooit bedacht heeft, had zelf vast erg last van gefrustreerde vleeswaren. Het is tijd om eindelijk eens zonder schuldgevoel of schaamte te gaan genieten van hetgeen de Goddelijke Moeder en Vader ons hebben geschonken. Want laten we eerlijk zijn, dames, een clitoris heeft niets met voortplanting te maken... ;-) Puur en alleen met, precies! Zonde, wat zeg ik, een belediging gewoon voor de Schepper, om zoiets moois totaal onberoerd te laten.

Dit is pas mijn warming-up. Ik laat mij niets wijsmaken over hoe de wereld en mijn seksualiteit in elkaar horen te zitten, en ik hoop jij ook niet. Dat heb ik lang wel gedaan en het heeft mij niets dan verwarrende gevoelens bezorgd, over iets dat niet meer dan natuurlijk is. Met Oud & Nieuw heb ik mezelf een wens cadeau gedaan voor 2010. Ik doe niet aan goede voornemens, dat vind ik onzin, dus trakteer ik mezelf ieder jaar weer op iets waar ik blij van word. Dit jaar is mijn motto: ik kan iedere man krijgen die ik wil. Zo ook mijn sportleraar. (Eigenlijk dus toch een goed voornemen.)

Ik rek mij nog even goed uit, plant mijn voeten stevig voor de startlijn en dan... het startschot wordt gelost. Let the games begin!

Kimalou (25) is single en geniet daar met volle teugen van. Ze houdt ons wekelijks op de hoogte van haar avonturen als vrijgezelle vrouw in de grote stad. Lees ook haar eerdere columns!