Vrouwen kritisch over mannenondergoed

Mode & trends door Jet

Dit is gebleken uit onderzoek van St.: een nieuw mannenmerk voor boxers en T-shirts. Hieruit is ook gebleken dat mannen en vrouwen heel anders denken als het gaat om mannenondergoed...

Vrouwen blijken best wat eisen te hebben. Zo vinden we het belangrijk dat het onderbroekje vrij van kinderarbeid is, milieuvriendelijk geproduceerd is en gemaakt is van eerlijke, natuurlijke stoffen. Mannen vinden deze punten veel minder belangrijk. Zij denken dat het niet zo belangrijk is wat ze dragen, omdat het toch niet direct zichtbaar is. Toch vinden de mannen het dan wel weer belangrijk wat hun partner van hun onderkleding vindt.

Mannen kopen het liefst een comfortabele losse boxer en oudere mannen gaan eerder voor een slip. Vrouwen daarentegen vallen voor een strakke boxer, waarbij z'n zaakje goed zichtbaar is. Ze's met een oudere lover, opgepast: hoe ouder de man, hoe minder vaak hij schoon ondergoed aantrekt. Goed checken dus!

  

Nu natuurlijk de grote vraag: hoe belangrijk vind jij het ondergoed van een man? Maakt een sexy slip de man echt leuker? En aan wat voor soort ondergoed geef jij de voorkeur? We zijn benieuwd!