Women in Control met Crystal Clear

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Het Women in Control Fund helpt deze vrouwen een zelfstandig bestaan op te bouwen door het verstrekken van microkredieten. Het zorgt voor krachtige, ondernemende vrouwen in ontwikkelingslanden, vrouwen die op eigen benen staan, met een sterkere economische positie en verbeterde leefsituatie. Nu en in de toekomst!

Crystal Clear is niet alleen initiatiefnemer van dit project, ze doneren ook een deel van de opbrengst van de verkochte producten aan het Women in Control Fund. Zo kan iedereen in Nederland aan het fonds bijdragen door producten van Crystal Clear te kopen. Crystal Clear geeft hierbij een minimale donatiegarantie van 100.000,-! Dat is een flink bedrag...

Daarnaast willen ze zoveel mogelijk geld ophalen door het organiseren van workshops. Inspirerende Nederlandse vrouwen geven sinds 30 maart en tot eind juni 2010 workshops in het hele land waaruit hun kracht of passie blijkt. Zo geeft Hanna Verboom, woordvoerder van het Women in Control Fund, een workshop schilderen. Daarnaast zijn er vele andere workshops zoals fotografie, yoga, styling en persoonlijke groei. Het inschrijfgeld van de workshops gaat voor 100% naar het Women in Control Fund.

Geef je op en steun dit goede doel! Dit kan via deze website.