Hip hardlopen in coole outfits

Mode & trends door Martine

Sporten in de open lucht is het lekkerste dat er is. Wil je ook, maar weet je niet hoe je jouw conditie op peil moet krijgen? Lees dan hier hoe jij nog voor de zomer in vorm komt met het hardloopprogramma 'From couch to 5 K'. Heb je gelijk een reden om lekker te gaan shoppen!

Schoenen
Het belangrijkste onderdeel van je hardloop-outfit zijn je schoenen. Bezuinig niet op goede hardloopschoenen, want slecht of ongeschikt schoeisel kan blessures veroorzaken! Koop je schoenen niet zomaar op internet, maar ga langs bij een speciaalzaak waar ze een goede scan van je voeten maken of zelfs aan de hand van een filmpje op de loopband bepalen welke schoen voor jou de beste is.

Schoenen: Asics t.w.v. 139,95 euro via RunnersWorld 

Broek
Natuurlijk kun je er  in je joggingbroek op uit trekken. Maar een echte hardloopbroek of - capri (tight) zit echt prettiger. Je struikelt niet over je wijde broekspijpen, er zit meestal een heel handig minizakje in voor je hoognodige bagage als sleutels en het textiel van deze broek is zo gefabriceerd dat hij goed ademt. Zeer comfortabel!

Asics Women's Tight voor 49,95 euro

Skapri
Een wat? Een skapri is een hardloopcapri en rokje in één. Hip en hij verhult bouncende billen, als je de gewone hardlooptights net iets té tight vindt...

Nike Skapri voor 55,00 euro 

Sportbeha's
Onmisbaar als je gaat hardlopen is de sportbeha. Deze vangt de schokken van het lopen op en bespaart je rondhupsende rondingen.

Nike Pu sportbeha, verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren.
HEMA sportbeha, grijs of wit voor 12,50 euro via
HEMA 

Sokken
Goede schoenen, maar toch blaren? Hardloopsokken zijn extra stevig op de plaatsen waar dat nodig is!

X-Socks Hardloopsokken voor 16,99 euro via Perry Sport

Voor fashionista's
Neem je met eenvoudig zwarte basics geen genoegen? Kijk dan eens rond in de catalogus van Asics' running-lijn Ayami: hip, vrolijk en comfortabel! Check hier de verkooppunten.

Een echte sportieveling deinst niet terug voor een dag met wat minder zon of zelfs een regenbuitje. Met dit lichtgewicht opvouwbare jasje van de hippe running-lijn Ayami van Asics gaat de zon vanzelf weer schijnen!

Ayami Packable Jacket voor 79,95 euro 

De hardloopbroek, oftewel tight, van Ayami droogt snel, houdt je huid droog en is dus ideaal om lekker in te sporten.

Ayami Tight voor 49,95 euro

Tuniek: Verliefd zijn we bij Ze.nl op deze tuniek! Felpaars, met capuchon en in lengte verstelbaar dankzij het touwtje. En natuurlijk weer van een zeer comfortabel dry-fit-stofje!

Ayami Hooded Tunic voor 59,95 euro