Leuke Moederdagcadeaus

Cadeaus & hebbedingetjes door Eline_B

De meeste moeders vinden het al gezellig als je er die dag bent, maar het is toch leuk om je moeder wat persoonlijks te geven als blijk van waardering.

Foto op doek
Onze ouders zijn trots op ons, wat we ook hebben uitgehaald de afgelopen jaren. Daarom is het leuk om een foto te laten afdrukken op doek, met alle kinderen erop of het hele gezin. Het is een persoonlijk cadeau en er kan jarenlang van genoten worden. Je kunt zelf bepalen hoe groot en hoe duur het schilderij moet worden.

Kijk voor alle mogelijkheden op canvasfotos.nl.

Workshop
Jij en je moeder kunnen misschien best wat quality time gebruiken, even lekker als meiden onder elkaar. Geef je moeder daarom een leuke workshop die jullie met z'n tweeën kunnen doen. Denk aan het maken van bonbons, sushi of een workshop persoonlijke make-up.

Kijk op www.belevenissen.nl voor leuke en originele cadeaus en dagjes weg! Er is keuze uit verschillende thema's, van beauty tot culinair. Genoeg mogelijkheden om je moeder eens goed te verwennen.

Bloemetje
Onze mama's zwoegen het hele jaar door om ervoor te zorgen dat we niets tekort komen, dat verdient toch een bloemetje. Laat een mooie grote bos samenstellen en laat die mooi opmaken door het personeel. Een leuke vaas of een aparte pot doet al vaak wonderen voor het bloemstuk en kan later hergebruikt worden. Het klinkt misschien wat afgezaagd, maar moeders vinden het een van de leukste cadeaus!

Spa
Jouw moeder rent waarschijnlijk het hele jaar van hot naar her om jou te ondersteunen. Een dagje rust heeft ze dus zeker verdiend. Neem je moeder mee naar een Spa. Geef haar een bon, als je het niet te duur kan maken, of ga samen een dagje weg. Laat jullie heerlijk verwennen met massages, sauna's en gezichtsbehandelingen. Wedden dat je moeder er na een dagje weer helemaal tegenaan kan?!

Op www.beauty.nl kun je welnesscentra zoeken op provincie, plaats en voorkeuren. Kijk er voor eentje in je buurt, zodat jullie niet een hele dag hoeven te reizen.

Is een dagje spa net boven je budget, dan kun je ook een heerlijk Rituals-pakket samen stellen. Kijk hier voor alle Rituals-producten, zodat je moeder haar huid heerlijk kan verwennen.

Praktisch cadeau
Misschien mist jouw moeder al weken haar oplader of is haar theepot stuk gegaan. Of geef haar een boekje van My Favorite Notes, zodat ze niets meer vergeet en alle belangrijke en leuke dingen kan opschrijven. En een jaar later kan ze terugkijken op alle herinneringen.  

Praktische cadeaus zijn altijd goed, maar maak het persoonlijk met een leuk kaartje. Maak zelf een kaartje of koop er een in de winkel en zeg haar waarom je haar zo waardeert.

Klik hier voor nog meer kadotips.