Lifestyle / Eten
Eten

TIP: De Kitchen Dress

De Kitchen Dress is een strapless schort tot net boven de knie. De jurk sluit mooi aan en door de buigzame ceintuur blijft het schort goed om je middel zitten. Geen gedoe meer met 'touwtjes' dus. De jurk is mooi afgewerkt en heeft een vrouwelijke pasvorm; hierdoor zit de kitchen dress als gegoten en geeft 'ie je een fabuleuze look! De schorten zijn gemaakt van waxed katoen, waardoor ze niet vlekken en gemakkelijk afneembaar zijn. 

Fifties inspiratie
Vroeger in Italië droegen de vrouwen prachtige schorten in de keuken die meer weg hadden van een jurk dan van een schort. Ze waren praktisch en tegelijkertijd stijlvol. Tortini zet deze klassieker uit de Italiaanse jaren '50 opnieuw op de kaart. De Tortini Kitchen Dress is verkrijgbaar in vijf toepasselijke prints: Colori Moderni, Quadretti Rossi, Quadretti Azzuro, Pied de Poule en Puntini Bianchi. Elke Kitchen Dress is verpakt in een klassieke ronde jaren '50-doos. Dit alles maakt een geweldig cadeau en een must-have voor de ware keukenprinses.

Hebben, hebben, hebben...
De Tortini Kitchen Dress is verkrijgbaar voor 34,95 euro. Kijk op de site Tortini.com welke print het beste bij je past en waar deze te koop is!